Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 8 ianuarie 2022. Meciurile din Germania și Spania ne aduc un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 8 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Germaniei și Spaniei.
07.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 8 ianuarie 2022 Meciurile din Germania si Spania ne aduc un castig de peste 450 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Bundesliga și La Liga, în care sunt implicate formații aflate în lupta la titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,57 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund, care va începe la ora 19:30, în etapa a 18-a din Bundesliga. Este primul derby al Germaniei în noul an, dar este de văzut cum se prezintă cele două după vacanța de iarnă

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – FC Valencia, care are startul la ora 22:00, în runda a 20-a din La Liga. ”Galacticii” au început anul cu un eșec neașteptat pe terenul lui Getafe, iar un nou pas greșit ar strânge neașteptat clasamentul.

Cotă de 1,85 de la Frankfurt – Dortmund pentru biletul zilei

Bundesliga pornește la drum în 2022 de la un avantaj destul de mare în clasament pentru Bayern Munchen, dar Dortmund pare să nu fie depus armele definitiv, dar pentru acest lucru are nevoie de o victorie la Frankfurt.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și nu este deloc ușor de obținut un astfel de succes, deoarece trupa austriacului Oliver Glasner nu are decât un eșec acasă în acest sezon. Dar ”galben-negri” vor să profite de faptul că încă îl mai au în lot pe golgheterul Erling Haaland, un jucător pe care se bat marile forțe ale Europei.

Va fi un meci echilibrat pe Deutsche Bank Park, mai ales că gazdele visează la locurile de Champiosn League. La acest meci vom miza pe varianta ”x pauză sau final”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Meciul Real Madrid – Valencia aduce o cotă de 2,47

Real Madrid și Valencia au avut un start ratat de an cu înfrângeri în prima etapă din 2022, dar s-au revanșat în 16-imile de finală ale Cupei Spaniei, acolo unde au obținut victorii facile în fața unor adversari modești.

”Galacticii”, care tocmai au primit vestea că nu-l vor avea pe Kylian Mbappe până la vară, pornesc favoriți în fața ”liliecilor”, însă defensiva îi dă mari bătăi de cap lui Carlo Ancelotti, la fel ca și problemele cauzate de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Valencia este una dintre formațiile plăcute ochiului după venirea pe banca tehnică a lui Jose Bordalas, dar suferă destul de mult în apărare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri gazde în repriza a doua: 1”, pentru că și cota de 2,47 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 457 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”x pauză sau final” în meciul Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund și o cotă de 2,47 pentru ”total goluri gazde în repriza a doua: 1” la Real Madrid – FC Valencia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,57. Numai bună pentru un câștig de 457 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT