Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 9 iulie 2022. Mizăm pe două partide de fotbal în care așteptăm o ploaie de goluri și un câștig de peste 1.000 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 9 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 1.018 lei cu ajutorul două meciuri din campionatele Norvegiei și cel al Serbiei.   
08.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 9 iulie 2022 Mizam pe doua partide de fotbal in care asteptam o ploaie de goluri si un castig de peste 1000 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 9 iulie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi extrase din două meciuri care se dispută în campionatele Norvegiei, respectiv cel al Serbiei, aflat la început de drum. Am ales două înfruntări în care ne așteptăm la o ploaie de goluri. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 10,18 la Fortuna.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 9 iulie 2022 cu meciul în care se întâlnesc Stromgodset și Odd, într-un meci din etapa a 13-a a întrecerii din primul eșalon al Norvegiei. Sunt două echipe interesante care au avut un start de sezon ezitant, dar care au rezultate incredibile în ultimele jocuri disputate. E adevărat că o vreme campionatul a fost întrerupt.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Serbia pentru că acest campionat pornește la drum și evident suntem curioși cum se vor descurca cele două mari cluburi, Steaua Roșie și Partizan, care de altfel domină întrecerile în ultimii ani chiar dacă rezultatele nu au fost întotdeauna cele așteptate de fani și de pariori.

Cotă de 2,95 pe biletul zilei în disputa Stromgodset – Odd

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 9 iulie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Stromgodset și Odd. Nu sunt echipe care să facă parte din elita fotbalului norvegian, în sensul în care nu și-au trecut decât puține trofee de campioane în vitrină, două, și acelea în dreptul celor de la Odd.

ADVERTISEMENT

Sunt, însă, două formații care practică un fotbal plăcut, iar în meciurile lor se înscriu foarte multe goluri, ceea ce ne place și nouă și oricărui parior căruia i se dă șansa de a merge pe reușite. Un meci din campionatul Norvegiei este întotdeauna suficient de simplu încât să nu îți permiți să riști ponturi fantasmagorice, iar ceea ce statisticile arată, de obicei se și întâmplă.

Așadar golurile vor fi la putere și în alegerea noastră, pentru că nu prea avem alte opțiuni, dacă este să fim corecți. În plus, cum spuneam la începutul prezentării, ambele echipe au intrat în pauza competițională internă în momente foarte bune. Deși au început ezitant sezonul, cu eșecuri, atât Stromgodset, cât și Odd au revenit și și-au adjudecat ultimele dueluri.

ADVERTISEMENT

Nu au făcut-o oricum ci la capătul unor meciuri cu reușite multe, exact ceea ce așteptăm și noi și fanii lor. Vom miza fără teamă de eșec pe multe goluri, mai ales că cei de la Stromgodset sunt extrem de ofensivi pe teren propriu, și pentru că Odd a arătat că este o echipă care nu se teme de partidele din deplasare. Opțiunea noastră va fi: ”Stromgodset înscrie peste 2,5 goluri în meci”, care are la Fortuna o cotă de 2,95.

Javor Ivanjica – Partizan Belgrad ne aduce o cotă de 3,45 la biletul zilei

Mergem în Serbia pentru cel de al doilea meci de pe biletul zilei. Nu este cel mai atractiv campionat, nici rezultatele nu sunt cele care să ne facă să ne dorim să stăm prea mult cu ochii pe această întrecere, însă un meci de debut al lui Partizan Belgrad întotdeauna face cu ochiul celor care așteaptă debuturile întrecerilor interne.

ADVERTISEMENT

Am ales acest meci pentru că Javor este o echipă totuși mică, dacă e să ne raportăm la numărul de trofee cucerite de oponenta din Belgrad, și o echipă care nu este neapărat obișnuită cu prima scenă a fotbalului din Serbia, aparițiile ei fiind oscilante. De partea cealaltă, Partizan este un monstru. O echipă care oricând poate da 3,4, sau mai multe goluri într-un singur meci.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Javor, chiar dacă se va prezenta cu ambiția echipe care este decisă să producă o mare surpriză, în accepțiunea noastră nu are șanse mai deloc în acest duel. Așadar, vom merge fără teama de a greși pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”Partizan marchează peste 3,5 goluri”, care are o cotă de 3,45 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 1.018 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 9 iulie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,95 pentru pronosticul ”Stromgodset marchează peste 2,5 goluri” în duelul dintre Stromgodset și Odd și o cotă de 10,18 pentru ”Partizan marchează peste 3,5 goluri”, în disputa dintre Javor și Partizan Belgrad, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 1.018 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT