Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 9 octombrie 2021. Câștig de peste 350 de lei la Get’s Bet cu meciuri ale naționalelor

Biletul zilei de sâmbătă, 9 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
08.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 9 octombrie 2021 Castig de peste 350 de lei la Gets Bet cu meciuri ale nationalelor
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din preliminariile CM 2022. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,68 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Moldova – Danemarca, din Grupa F, care va începe la ora 21:45. Oaspeții au un parcurs perfect până acum și practic și-au antamat locul 1 care asigură calificarea la turneul final.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Elveția – Irlanda de Nord, din Grupa C, care are startul tot la ora 21:45. Se poate spune că este un duel pentru poziția secundă, deoarece este greu de crezut că Italia poate pierde șefia grupei.

Cotă de 1,71 de la Moldova – Danemarca pentru biletul zilei

Prestația danezilor de la Euro 2020 după accidentul groaznic al lui Christian Eriksen a fost una absolut încântătoare și a continuat și în preliminariile pentru Mondial unde au înregistrat șase victorii în șase meciuri și nu au primit gol.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Moldovenii sunt codașii grupei și nu pot emite pretenții în jocul de la Chișinău, însă elevii italianului Roberto Bordin vor face totul pentru a lăsa o impresie bună în fața unui adversar de calibru.

Cât vor rezista vecinii noștri în fața tăvălugului danez rămâne de văzut, dar e clar că nici nordicii nu mai au de ce să forțeze. Pentru acest meci am ales varianta ”sub 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Elveția – Irlanda de Nord aduc o cotă de 2,15

Elveția și Irlanda de Nord vin la jocul de la Geneva după ce în urmă cu o lună, la Belfast, au dat-o la pace și au făcut un 0-0 care însă nu le ajută foarte mult în lupta pentru șefia grupei, acolo unde favorită este proaspăta campioană europeană Italia.

Preluați de Murat Yakin după ce Vladimir Petkovic a ales alt drum, elvețienii încă încearcă să asimileze cererile noului selecționer și se vede că încă nu au ajuns la o compatibilitate perfectă, așa cum a fost în meciul de vis cu Franța de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Însă, gazdele au o echipă fantastică și este momentul protrivit, în fața propriilor fani, să-și dea drumul la joc. Astfel, vom miza pe pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 368 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri în prima repriză” în meciul Moldova – Danemarca și o cotă de 2,15 pentru ”peste 2,5 goluri” la Elveția – Irlanda de Nord, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,68. Numai bună pentru un câștig de 368 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT