Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 1 iulie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis și fotbal

Biletul zilei de vineri, 1 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul unui meci de la Wimbledon și finala Campionatului European U19.
30.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 1 iulie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis si fotbal
Biletul zilei de vineri, 1 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul unui meci de la Wimbledon și finala Campionatului European U19. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire de pe tabloul masculin de la Wimbledon și pe finala Euro U19 la fotbal. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,47 la Superbet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Novak Djokovic – Miomir Kecmanovic, din turul 3 de la Wimbledon. Duel fraticid pe iarba londoneză între cei mai buni doi jucători din Serbia la acest moment.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Israel – Anglia, finala Euro U19, care are startul la ora 21:00. Britanicii pornesc din postura de mari favoriți, dar israelienii au ratat că sunt capabili de mari surprize.

Cotă de 2,35 de la Djokovic – Kecmanovic pentru biletul zilei

Este unul din tre cele mai așteptate dueluri din turul 3 de la Wimbledon, deoarece Kecmanovic este considerat unul dintre jucătorii care pe iarbă pot produce mari surprize și care la 22 de ani are o marjă de progres foarte mare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Djokovic va avea parte de o coborâre dramatică la finalul Wimbledonului, după ce șefii ATP au decis să nu acorde puncte la această ediție, ca răspuns la decizia organizatorilor de a interzice participarea sportivilor din Rusia și Belarus.

Fostul lider mondial, care țintește să se apropie de Nadal la numărul de Grand Slam-uri câștigate, a avut o victorie lejeră în turul anterior, dar Kecmanovic îi poate pune probleme. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 30,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Israel U19 – Anglia U19 aduc o cotă de 1,90

Dacă statisticile arătau că reprezentativa Angliei trebuia să fie în această finală, nu același lucru se poate spune despre Israel, care a dat marea lovitură, în ciuda faptului că nu era văzută cu prea mari șanse în competiție.

După ce au trecut nesperat de grupe, elevii lui Ofir Haim au detonat bomba în semifinale. Au învins cu 2-1 marea favorită a turneului, Franța, și acum se gândește că ar putea să plece acasă chiar cu trofeul.

ADVERTISEMENT

Anglia vine cu avantajul victoriei directe din grupă, scor 1-0, dar acum datele problemei sunt total diferite. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele echipe marchează”, care are la Superbet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 425 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,35 pentru pronosticul ”peste 30,5 game-uri” în meciul Novak Djokovic – Miomir Kecmanovic și o cotă de 1,90 pentru ”ambele echipe marchează” la Israel U19 – Anglia U19, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,47. Numai bună pentru un câștig de 425 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT