Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 10 martie 2023. Câștig de peste 550 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de vineri, 10 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A.
09.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 10 martie 2023 Castig de peste 550 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de vineri, 10 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Italiei, în care evoluează echipe cu pretenții la câștigarea de trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,96 la Superbet şi aşteptăm un profit binevenit.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Universitatea Craiova – UTA Arad, din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din SuperLiga, care începe la ora 20:30. Oltenii și-au asigurat biletele pentru play-off, dar nu vor să piardă contactul cu primele clasate.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Spezia – Inter Milano, din runda a 26-a din Serie A, programată de la ora 21:45. ”Nerazzurii” sunt mai degrabă într-o luptă teribilă pentru Top 4, decât în urmărirea liderului detașat Napoli.

Cotă de 2,65 de la Universitatea Craiova – UTA Arad pentru biletul zilei

Oltenii nici nu concep să nu ia toate trei punctele în ultima etapă a sezonului regulat și să țină aproape de plutonul fruntaș. Visează frumos că se vor bate la titlu în această stagiune, mai ales că în play-off punctele se vor înjumătăți.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a încercat să-și motiveze jucătorii amintind de faptul că au o datorie față de suporteri, însă arădenii vin pe un val de încredere uriaș după victoria obținută în etapa trecută cu FCSB.

Este clar că trupa lui Laszlo Balint va încerca să închidă culoarele pentru a obține un rezultat pozitiv, dar le va fi dificil în Bănie. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,65 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Spezia – Inter Milano aduc o cotă de 2,25

Partida care deschide runda a 26-a din Serie A are toate premizele să fie una spectaculoasă. Și asta pentru că se vor afla față în față a doua cea mai slabă apărare, cea a Speziei, și al doilea cel mai bun atac, cel al lui Inter.

Băieții lui Simone Inzaghi sunt mai mult cu gândul la returul cu FC Porto din Champions League, mai ales că pornesc cu un ușor avantaj după victoria din prima manșă, dar trebuie să fie atenți, deoarece Spezia poate crea surprize neplăcute.

ADVERTISEMENT

Gazdele sunt cu cuțitul la os, fiind prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării, în timp ce Inter are de dus o bătălie crâncenă pentru a prinde la final Top 4. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 2-3”, care are la Superbet o cotă de 2,25.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 567 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,65 pentru pronosticul ”1 solist și sub 2,5 goluri” în meciul Universitatea Craiova – UTA Arad și o cotă de 2,25 pentru ”interval goluri: 2-3” la Spezia – Inter Milano, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,96. Numai bună pentru un câștig de 567 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT