Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri 10 septembrie 2021. Câștig de peste 500 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de vineri, 10 septembrie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 540 de lei.
09.09.2021 | 23:27
Biletul zilei la pariuri, vineri 10 septembrie 2021. Câștig de peste 500 de lei de la Get’s Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 10 septembrie 2021, îl dedicăm meciurilor de fotbal din Liga1 a României și Premier Division din Irlanda. După pauza cauzată de meciurile echipelor naționale angrenate în campania de calificare la Cupa Mondială de anul viitor, competițiile interne își reintră în drepturi, iar noi ne îndreptăm atenția spre acestea.

Primul meci la care ne vom opri se joacă la Arad, de la ora 21:30, între două dintre echipele istorice ale României. Pentru cea de a doua propunere vom merge în Irlanda, unde sezonul se apropie de sfârșit, iar meciul ales de noi vizează una dintre candidatele la câștigarea titlului. Și câștigul, de 540 lei mulțumită unei cote totale de 5,40, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit este cel din prima ligă a României, UTA – Rapid. Aparent o partidă care nu ar trebui să ne încurajeze să pariem pe ea, întâlnirea de la Arad, veți vedea, că are toate premisele unul joc spectaculos, chiar dacă fără multe reușite ale atacanților și, ceea ce ne interesează pe noi, ne va aduce și un profit mai mult decât atractiv.

ADVERTISEMENT

A doua propunere se dispută la oră de Champions League, de la 21:45, și le opune pe Sligo Rovers și Saint Patricks. Până în urmă cu două luni ambele echipe erau angrenate în lupta la titlu, însă o serie de rezultate nefericite au scos gruparea gazdă din această cursă. Știm deja că în Irlanda se marchează multe goluri și acesta este un alt motiv pentru care vă încurajăm să pariați pe acest meci.

UTA – Rapid ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,40

Întâlnirea dintre UTA Arad și Rapid București este un meci cu parfum de istorie. Chiar dacă între timp lucrurile s-au schimbat, din punct de vedere juridic, pentru ambele grupări, rivalitatea de altă dată este dusă mai departe de actualii jucători și oficiali.

ADVERTISEMENT

Dacă vă întrebați de ce am ales o miză cu cotă atât de mare, e simplu de explicat. Ambele echipe înscriu extrem de puține goluri fiind preocupate mai mult, sau exclusiv în ceea ce o privește pe Rapid, de jocul defensiv. Nici arădenii, nici giuleștenii nu au marcat mai mult de două goluri într-un meci și exact pe acest lucru mizăm și în disputa de vineri.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Puțin ciudat, dacă ne referim la rivalitatea istorică dintre cele două foste campioane ale României, este faptul că în ultimii ani, desigur după reorganizarea juridică a ambelor. Așa se face că noile societăți UTA și Rapid nu au disputat decât două meciuri în perioada recentă. Acest lucru are, însă, mai puțină importanță. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe șansă dublă și număr de goluri ”1 sau 2 și sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,40 la Get’s Bet ne face cu ochiul.

ADVERTISEMENT

Sligo Rovers – Saint Patricks ne aduce o cotă de 2,25 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:45, din Irlanda, dintre Sligo Rovers și Saint Patricks, aici opțiunile de pariere am spune că sunt mult mai numeroase, pentru că e un meci între două reprezentante ale unui fotbal semi profesionist în care nu contează chiar atât de mult rezultatul, cât numărul de goluri.

Gazdele de la Sligo sunt una dintre formațiile atipice pentru fotbalul irlandez. Această echipă pare axată, cel puțin în acest sezon, strict pe jocul defensiv. Multe etape le-a suflat în ceafă celor de la Shamrock Rovers și Saint Patricks, echipele care au rămas să ducă lupta pentru titlu până la capăt.

ADVERTISEMENT

Istoric vorbind, Saint Patricks domina categoric întâlnirile directe având 37 de victorii în duelurile directe, față de doar 16 pentru Sligo, iar 23 de întâlniri s-au terminat la egalitate. Vă mai spunem doar atât, că în cele 76 de meciuri directe s-au înscris 202 goluri, ceea ce înseamnă o medie de 2,6 goluri per meci. Mergem așadar cu încredere, pe ”X2 și peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă de 2,25 la Get’s Bet.

540 de lei câștigați cu biletul zilei din 10 septembrie

ADVERTISEMENT

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de vineri, 10 septembrie 2021, UTA Arad – Rapid București, respectiv Sligo Rovers – Saint Patricks, ne aduc o cotă totală de 5,40 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că că profitul preconizat este mai mult decât atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik