Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri 11 iunie 2021. Câștig de 400 de lei cu meciurile de la Euro!

Biletul zilei la pariuri de vineri, 11 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 384 de lei.
11.06.2021 | 11:10
Biletul zilei la pariuri vineri 11 iunie 2021 Castig de 400 de lei cu meciurile de la Euro
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 11 iunie 2021, îl dedicăm, cum altfel, meciurilor din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal.

Deoarece vineri este programat doar meciul de deschidere, vă propunem un bilet care se întinde pe două zile, pentru că, nu-i așa, și emoțiile noastre vor dura o lună întreagă de acum încolo, iar miza ne poate aduce un câștig de 384 de lei mulțumită unei cote totale de 3,84, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

ADVERTISEMENT

Prima propunere este întâlnirea care va deschide Europeanul din acest an: Turcia – Italia. Nu vă lăsați păcăliți de ideea că se întâlnesc două echipe care nu sunt cele mai darnice nici în spectacol sportiv, nici în goluri.

Cea de a doua propunere este primul meci al zilei de sâmbătă, despre care nu putem să spunem decât atât: se joacă pe goluri. Țara Galilor – Elveția este, poate, unul dintre cele mai ofertante meciuri din faza grupelor Euro 2021, iar noi vom miza pe el.

ADVERTISEMENT

Turcia – Italia ne aduce o cotă de 1,57 la biletul zilei

Primul duel la care ne-am oprit este, așa cum spuneam, cel dintre echipele naționale ale Turciei și Italiei, meciul care deschide spectacolul acestui Turneu Final European. Sigur că fiind un meci în faza grupelor, unde mai importante sunt punctele decât spectacolul, nu ne putem aștepta la reușite pe bandă rulantă, decât dacă intervin factori neprevăzuți.

Noi vom merge pe ceea ce istoria consemnează, și anume că în aceste meciuri, din faza grupelor, nu se dau goluri cu nemiluita. Dacă mai luăm în calcul faptul că pe teren se va afla naționala Italiei, cea care a inventat apărarea totală, suntem aproape convinși că două goluri e un maximum posibil la care să ne așteptăm.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă, însă, că nu vom crede până la capăt în capacitatea celor două oponente de a se autodepăși. Dacă vă spunem că în ultimele 20 de partide, Turcia a pierdut doar de două ori și că Italia nu a mai fost învinsă tocmai din 10 septembrie 2018, timp în care a adunat 22 de victorii și 5 remize…

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie, chiar dacă ne așteptăm la un rezultat strâns, nu înseamnă că nu vom respecta statutul jucătorilor italieni, ușor favoriți în acest duel. Vom miza așadar, cu încredere, pe „Italia câștigă sau termină egal și sub 2,5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,57 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Țara Galilor – Elveția ne aduce la biletul zilei o cotă de 2,45

A doua propunere este înfruntarea dintre Țara Galilor și Elveția, prima a zilei de sâmbătă, și credeți-ne că este cea mai ofertantă dintre cele care se dispută la început de Turneu Final, la Euro 2020.

În fiecare dintre precedentele întâlniri dintre naționalele celor două țări s-au înscris minimum două goluri. Revenim asupra ideii că e un meci pe puncte, deci mai încrâncenat decât orice altă partidă Însă, cele două echipe nu „știu” să se apere și nici analizele specialiștilor nu le dau prea multe perspective.

Tocmai această previziune „de specialitate” face din meciul Țara Galilor – Elveția unul dintre cele mai interesante jocuri. Nici unii, nici ceilalți nu prea au multe opțiuni, decât o victorie, și dacă se poate una concludentă care să le țină în joc. Vom miza, așadar, pe o variantă sigură, „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 2,45 la Get’s Bet.

384 de lei câștigați cu biletul zilei din 11 iunie


În concluzie, cele două dueluri alese de noi, Turcia – Italia, respectiv Țara Galilor și Elveția, ne aduc o cotă totală de 3,84 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În prima nu ne așteptăm la goluri multe, în cel de al doilea caz vom miza clasic pentru un meci între două reprezentative din valul doi, pe goluri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT