Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 11 noiembrie 2022. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din România și Franța

Biletul zilei de vineri, 11 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Ligue 1.
10.11.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 11 noiembrie 2022 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din Romania si Franta
Biletul zilei de vineri, 11 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Ligue 1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care deschid etapele din campionatele României și Franței, în care sunt implicate formații cu pretenții de cupe europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,64 la Superbet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Petrolul Ploiești, din etapa a 18-a din SuperLiga, care începe la ora 21:00. Este un duel direct între două echipe aflate în lupta pentru intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Olympique Lyon – OGC Nice, din runda a 15-a din Ligue 1, programată de la ora 22:00. Deși cu pretenții ridicate, ambele combatante sunt la mijlocul clasamentului.

Cotă de 2,65 de la Sepsi – Petrolul pentru biletul zilei

Întâlnirea de la Sfântu Gheorghe vine într-un moment foarte bun pentru cele două formații, aflate pe o pantă ascendentă. Sepsi a pus capăt seriei negre și are deja două victorii la rând, dacă punem la socoteală și succesul cu Dinamo din Cupa României.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Petrolul are trei victorii consecutive și s-a cocoțat pe locul 6, ultimul care asigură participarea în play-off. Singura problemă a ”lupilor galbeni” pare să fie că pe tapet a reapărut scandalul dintre Gabi Tamaș și Nae Constantin.

Miza este una copleșitoare, dar ambele trupe au arătat că sunt capabile să ofere un fotbal spectaculos. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri și ambele marchează”, pentru că și cota de 2,65 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Lyon – Nice aduc o cotă de 1,75

O abonată la cupele europene, Lyon face un sezon mai mult decât modest și se abia pe locul 8 în clasament și asta datorită celor 6 înfrângeri surprinzătoare înregistrate în primele 14 etape din acest sezon.

Și la Nice situația este una asemănătoare, formația fiind abia pe poziția a 9-a în ciuda investițiilor masive făcute în vară. Formația lui Rareș Ilie, care prinde tot mai rar minute, fiind neînvinsă în ultima lună și calificându-se în optimile Conference League.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe vor face totul pentru o victorie care le-ar apropia de locurile de cupe europene și este de așteptat un joc deschis. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,75.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 441 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,65 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri și ambele marchează” în meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Petrolul Ploiești și o cotă de 1,75 pentru ”peste 2,5 goluri” la Olympique Lyon – OGC Nice, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,64. Numai bună pentru un câștig de 441 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT