Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 12 august 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din SuperLiga și Serie B

Biletul zilei de vineri, 12 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul României și liga a doua din Italia.
11.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 12 august 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din SuperLiga si Serie B
Biletul zilei de vineri, 12 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul României și liga a doua din Italia. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din SuperLiga și Serie B, în care cuvântul de ordine este echilibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,30 la NetBet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Argeș – FC U Craiova, din etapa a 5-a din SuperLiga, care va începe la ora 21:30. Ambele echipe vin după înfrângeri identice în meciuri în care nu au jucat deloc rău.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Parma – Bari, din prima etapă din Serie B, care are startul la ora 21:45. Formația lui Dennis Man și valentin Mihăilă are onoarea să deschidă sezonul pe propriul stadion.

Cotă de 2,15 de la FC Argeș – FC U Craiova pentru biletul zilei

La Pitești se joacă primul meci al etapei 5-a între două echipe aflate la mijlocul clasamentului, dar care au arătat în acest start de sezon un fotbal plăcut ochiului și doar ghinionul nu le-a permis să fie mai sus în clasament.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa lui Marius Croitoru a dominat jocul cu rivala Universitatea Craiova, dar a pierdut după o decizie controversată a arbitrului Istvan Kovacs. Oltenii practică un joc de calitate și pun presiune constantă pe adversar.

Piteștenii sunt o formație mai prudentă, dar care a învățat să lovească letal pe contraatac. În aceste condiții, am ales pronosticul ”FC U Craiova va avea mai multe cornere”, pentru că și cota de 2,15 oferită de NetBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Parma – Bari aduc o cotă de 2,00

Liga a doua din Italia pornește la drum cu o partidă în care se vor întâlni Parma și Bari, două dintre formațiile de tradiție din Peninsulă. Gazdele visează la revenirea în Serie A, în timp ce oaspeții abia au urcat în eșalonul secund și primul obiectiv este salvarea de la retrogradare.

Parmegianii au început cu dreptul noul sezon, obținând o victorie importantă ân Cupa Italiei. Românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, acesta din urmă marcator al unui gol, au lăsat o impresie bună și par a fi titulari de drept în echipa lui Fabio Pecchia.

ADVERTISEMENT

Apariția în fața propriilor suporteri poate fi un plus pentru parmegiani care sunt nevoiți să înceapă cu dreptul sezonul. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la NetBet o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 430 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”FC U Craiova va avea mai multe cornere” în meciul FC Argeș – FC U Craiova și o cotă de 2,00 pentru ”peste 2,5 goluri” la Parma – Bari, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,30. Numai bună pentru un câștig de 430 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT