Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 12 februarie 2021. Câștig de aproape 300 de lei cu meciuri din Bundesliga și Serie A

11.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 12 februarie 2021 Castig de aproape 300 de lei cu meciuri din Bundesliga si Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 12 februarie 2021. Finalul săptămânii aduce cu sine revenirea campionatelor importante ale Europei și ne oferă resurse pentru a obține o cotă interesantă de 2,89 la Get’s Bet. Putem, astfel, să ajungem cu ușurință la un profit atractiv. 

Primul meci de pe biletul zilei este RB Leipzig – Augsburg, în Bundesliga, de la ora 21:30. Gazdele sunt încă în urmărirea liderului Bayern Munchen și trebuie să câștige puncte pentru a-și proteja locul din top 4.

ADVERTISEMENT

Bologna – Benevento este a doua partidă care ne interesează pentru biletul zilei. Meciul din etapa a 22-a din Serie A se va disputa începând cu ora 21:45 între două echipe care sunt vecine în clasament.

Cotă 1,68 pentru victoria categorică a lui RB Leipzig pe biletul zilei din 12 februarie

Clasată pe locul secund în Bundesliga, RB Leipzig a început să lege victoriile și să își recapete pofta de gol. Trupa lui Julian Nagelsmann a câștigat clar ultimele două partide jucate în Germania, 4-0 cu Bochum în Cupă și 3-0 cu Schalke în campionat. Clasată pe locul 2, fosta semifinalistă a UEFA Champions League are 41 de puncte și se află la șapte lungimi în spatele lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Augsburg este într-o situație mult mai grea, fiind clasată pe locul 13, la doar cinci puncte deasupra poziției a 16-a, care o poate trimite la barajul de menținere în Bundesliga. Augsburg a pierdut ultimele două meciuri în campionat, scor 1-3 pe terenul Borussiei Dortmund și 0-2 acasă, cu Wolfsburg.

Ultimele două dueluri directe dintre cele două echipe au fost câștigate clar de Leipzig, chiar pe terenul lui Augsburg. 2-0 și 3-0 a fost pentru oamenii lui Naggelsman în Cupă și în Bundesliga, în 2020. Astfel, vom merge pe pronosticul „RB Leipzig câștigă la mai mult de un gol diferență”, care are are cota 1,68 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,71 pentru peste două goluri la Bologna – Benevento

Runda a 22-a din Serie A aduce un meci extrem de interesant între două vecine de clasament, Bologna și Benevento. Cele două formații se vor întâlni pe terenul Bolognei și caută să obțină puncte pentru a se asigura că nu vor intra în hora retrogradării. Deși sunt mai aproape de subsolul clasamentului decât de locurile europene, cele două formații produc spectacol în Italia.

Meciurile Bolognei au produs 63 de goluri până acum, iar trupa lui Sinișa Mihajlovic a fost implicată în dueluri în care s-au marcat trei goluri în ultimele două etape din Serie A. Ultimul meci a fost câștigat de roș-albaștri cu 3-0 pe terenul Parmei, echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man.

De partea cealaltă, meciurile lui Benevento au produs 65 de goluri, iar la ultima deplasare, oamenii lui Filippo Inzaghi au fost învinși cu 4-0 de Internazionale Milano. În aceste condiții, ne putem aștepta la un meci cu goluri multe . Pronosticul „peste 2,5 goluri în meci“ are cota 1,71 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Câștig de 289 de lei cu biletul zilei din 12 februarie

Biletul zilei, vineri, 12 februarie
Biletul zilei, vineri, 12 februarie

În concluzie, o victorie la mai mult de un gol a lui RB Leipzig cu Augsburg și un meci cu peste două goluri în Bologna – Benevento, înseamnă o cotă totală de 2,89 la Get’s Bet şi un câștig de 289 de lei, în cazul unei mize de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT