Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 12 martie 2021. Două favorite ne aduc peste 270 de lei

11.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 12 martie 2021 Doua favorite ne aduc peste 270 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 12 martie 2021 ne poate aduce un câștig de peste 270 de lei graţie unei cote totale de 2,74 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe succesele a două dintre echipe care luptă pentru titlu.

Ne interesează mai întâi lupta din România, iar Universitatea Craiova este una dintre cele trei mari favorite la câștigarea campionatului. Oltenii se deplasează pe terenul lui Gaz Metan Mediaș și au doar varianta victoriei.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de interes este cel din Ligue 1, dintre Reims și Lyon. Oamenii lui Rudi Garcia încă speră la prima poziție, deși obiectivul realist pare a fi top 3. Oricum, victoria este obligatorie la Reims.

Victoria Craiovei aduce o cotă de 1,83 pe biletul zilei din 12 martie

Universitatea Craiova este departe de a fi renunțat la gândul de a pune mâna pe un titlu istoric în Liga 1. Oltenii sunt la 7 puncte de primele locuri, ocupate de tandemul FCSB – CFR Cluj, echipe ce sunt despărțite doar de golaveraj. O victorie la Mediaș i-ar aduce pe oltenii lui Ouzounidis la doar patru puncte de locul mult râvnit, ceea ce în play-off ar fi echivalent cu o diferență de doar două lungimi!

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, medieșenii lui Mihai Teja sunt căzuți din punct de vedere al moralului. Echipa care, în urmă cu zece ani, o elimina din Europa League pe Mainz, condusă de Thomas Tuchel, nu se află într-o situație prea fericită. Gaz Metan a pierdut orice șansă reală să acceadă în play-off și a fost învinsă în precedenta etapă de FCSB cu 1-0, în prelungirile partidei. Golul lui Florin Tănase ar putea cântări foarte greu din punct de vedere psihic în forma pe care o vor traversa medieșenii în perioada următoare.

U Craiova a dat dovadă de multă disciplină în duelurile pe care le-a purtat de la venirea lui Marinos Ouzounidis pe banca tehnică dar a fost și echipa care a încercat să creeze în permanență pericol la porțile adverse. În ciuda gazonului de proastă calitate de la Mediaș, este de așteptat ca oltenii să conducă jocul și o victorie a lor este foarte tentantă, mai ales că vine la pachet cu o cotă frumoasă. „2 solist“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Succesul lui Lyon ne ajută cu o cotă de 1,50

O altă echipă care nu cedează pe plan intern este Olympique Lyon. Formația lui Rudi Garcia este la doar trei puncte în spatele liderului Lille, dar și la un punct sub PSG. Oricum, este departe de Lyon gândul capitulării, iar calitatea multora dintre fotbaliștii săi îl obligă pe antrenorul Garcia să trateze fiecare meci ca pe unul în care doar victoria este un rezultat acceptabil.

De partea cealaltă, Reims este o echipă ce stă destul de liniștită, deși se află în jumătatea de jos a clasamentului.  Adversara de vineri a lyonezilor se află la o distanță considerabilă de locul de baraj, ocupat de Nimes. Sunt nouă puncte diferență, iar finalul de sezon se anunță a fi unul fără probleme pentru Reims.

ADVERTISEMENT

Cu Memphis Depay, Aouar sau Slimani sau Paquea în echipă, Lyon nu ar trebui să aibă probleme în această deplasare, iar victoria pe terenul echipei de pe locul 12 este obligatorie pentru orice formație cu aspirații înainte în Franța. Astfel, vom merge pe varianta „2 solist“, care are cota 1,80 la Get’s Bet.

274 de lei produși cu biletul zilei din 12 martie

Biletul zilei din 12 martie
Biletul zilei din 12 martie

În concluzie, două victorii ne sunt suficiente pentru un câştig de 274 de lei. Victoria Universității Craiova la Mediaș, cu Gaz Metan, este cotată de  Get’s Bet cu 1,83, în timp ce succesul lui Lyon la Reimes înseamnă o cotă de 1,50.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT