Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 13 ianuarie 2023. Câștig de aproape 600 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei de vineri, 13 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Premier League.
12.01.2023 | 23:00
Biletul zilei la pariuri vineri 13 ianuarie 2023 Castig de aproape 600 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei de vineri, 13 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Anglia. În Peninsulă se joacă pentru titlu, în timp ce în Insulă e o bătălie pentru a nu ajunge în zona retrogradării. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,78 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Napoli – Juventus Torino, din etapa a 18-a din Serie A, care începe la ora 21:45. Este un adevărat derby între primele două clasate din Italia.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Aston Villa – Leeds United, din runda a 20-a din Premier League, programată de la ora 22:00. Ambele echipe se află în partea a doua a clasamentului și orice eșec le poate băga în lupta de la retrogradare.

Cotă de 1,96 de la Napoli – Juventus pentru biletul zilei

După sincopa din meciul cu Inter Milano, napoletanii și-au revenit repede și s-au impus pe terenul Sampdoriei, dar acum o așteaptă un nou derby incendiar. Și asta pentru că pe San Paolo vine Juventus.

ADVERTISEMENT

Deși are mari probleme cu legea, ”Bătrâna Doamnă” a renăscut din propria cenușă după un start modest de sezon. A obținut 8 victorii consecutive și a ajuns pe locul 2, la 7 puncte în spatele adversarilor de vineri.

Interesant este că Juve a arătat multă atenție în defensivă, toate cele 8 succese venind fără să primească gol. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,96.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Aston Villa – Leeds aduc o cotă de 2,95

Pe Villa Park se deschide etapa cu numărul 20 din Premier League, între două formații care au arătat mari carențe în plan defensiv, în ciuda faptului că gazdele îl au între buturi pe campionul mondial Emiliano Martinez.

La Aston Villa lucrurile s-au schimbat puțin în bine după venirea lui Unai Emery, iar începutul de an a fost perfect cu victorie pe terenul lui Liverpool. Însă, apoi au urmat două rezultate neconcludente acasă. Remiză cu Wolves și o eliminarea rușinoasă din Cupa Angliei în fața modestei Stevenage, cu două goluri încasate în finalul jocului.

ADVERTISEMENT

Leeds este o echipă ofensivă, dar are găuri mari în apărare și acest lucru a dus ca formația să nu mai câștige în campionat din 5 noiembrie. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,95 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 578 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,96 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe” în meciul Napoli – Juventus Torino și o cotă de 2,95 pentru ”peste 3,5 goluri” la Aston Villa – Leeds United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,78. Numai bună pentru un câștig de 578 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT