Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 13 mai 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din România

Biletul zilei de vineri, 13 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1.
12.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 13 mai 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Romania
Biletul zilei de vineri, 13 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Sursă foto: Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatul României, în care evoluează echipele ce vor juca în barajul de menținere. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,89 la Superbet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș, care va începe la ora 17:30. Gazdele se pregătesc de baraj, în timp ce oaspeții termină în genunchi un sezon care poate să însemne desființarea.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo București – UTA Arad, care are startul tot la ora 20:30. Este ultimul test pentru ”câini” înaintea importyantului joc pentru menținerea în Liga 1.

Golurile de la Chindia – Gaz Metan aduc o cotă de 1,85

Trupa lui Emil Săndoi a avut un sezon neașteptat de slab și va fi obligată să-și joace locul pe prima scenă a fotbalului românesc într-un baraj, iar o victorie cu Gaz Metan este importantă pentru a păstra locul 7 în play-out și a juca mai departe cu echipa de pe poziția a 4-a din Liga 2.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Medieșenii pun și ei capăt unui sezon negru din cauza crizei financiare uriașe care se poate încheia cu desființarea. Rămași doar cu copii în lot, Gazul a făcut figurație a în acest an și are o medie de peste 3 goluri încasate pe meci.

Însă, Chindia nu a fost niciodată o echipă de speriat în ofensivă, mărturie stau doar cele 5 goluri reușite în play-out. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 0-3”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Dinamo – UTA Arad pentru biletul zilei

Arădenii vin în Ștefan cel Mare fiind deja în vacanță. Trupa lui Ionuț Badea este de mult scăpată de grijile barajului, dar nici nu a reușit să intre în lupta pentru primele locuri ale play-out-ului, care ar asigură un baraj pentru cupele europene.

De partea cealaltă, pentru ”câini” este ultimul examen înaintea barajului de menținere. Echipa este într-o revenire de formă, cu victorii pe linie în ultimele trei etape, iar jucătorii sunt siguri că vor reuși salvarea într-un nou sezon dezastruos.

ADVERTISEMENT

Se anunță un joc deschis, deoarece nu există nicio miză reală și antrenorii pot testa și jucători care au fost folosiți mai puțin. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 3-6”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 370 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”total goluri: 0-3” în meciul Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș și o cotă de 2,10 pentru ”total goluri: 3-6” la Dinamo București – UTA Arad, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,89. Numai bună pentru un câștig de 370 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT