Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 15 ianuarie 2021. Liga 1 ne aduce un câștig de aproape 330 de lei

14.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 15 ianuarie 2021 Liga 1 ne aduce un castig de aproape 330 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 15 ianuarie 2021. Două meciuri extrem de interesante din etapa a 16-a a Ligii 1, o cotă totală de 3,29 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 330 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu întâlnirea UTA Arad – FC Viitorul, programată de la ora 17:00. Cele două formații își propun ajungerea în play-off, însă drumul este extrem de sinuos.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei începe la ora 2o:00 și le aduce față în față pe FCSB și Astra Giurgiu, echipe aflate în plin conflict după ce bucureștenii au ales să meargă în această iarnă într-un cantonament în Antalya și încearcă acum să evite carantina.

Cotă de 1,80 pentru victoria Viitorului la Arad

FC Viitorul a început cu dreptul anul învingând FC Hermannstadt într-un meci restanță și urcând astfel pe ultimul loc care asigură participarea în play-off. În schimb, Mircea Rednic și-a pierdut principala gură de foc, Gabi Iancu fiind vândut în Rusia.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cea mai mare problemă o reprezintă prima zăpadă ceva mai serioasă care s-a așternut peste Arad în iarna aceasta și care a scos în evidență problema înlăturarea startului de gheață ce persistă la noul stadion ”Francisc Neuman”.

FC Viitorul pleacă favorită în partida de la Arad, mai ales că elevii lui Laszlo balint au terminat anul 2020 cu patru înfrângeri la rând. Vom opta, astfel, pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 1,80 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile la FCSB – Astra aduc o cotă de 1,83 la biletul zilei

Cel mai aștept joc al etapei a 16-a a Ligii 1 este fără doar și poate duelul dintre FCSB și Astra Giurgiu, în care roș-albaștrii vor să-și consolideze poziția de lider. De partea cealaltă, trupa lui Eugen Neagoe este în mare creștere, fiind neînvinsă în ultimele patru runde.

Tehnicianul Toni Petrea este încrezător că elevii săi vor lua toate cele trei puncte, mai ales că pregătirea din Turcia a decurs conform planului. Dacă vor reiuși să scape de carantină, și sunt mari șanse să se întâmple acest lucru, trupa lui Gigi Becali are prima șansă la victorie.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că FCSB este o echipă extrem de ofensivă și cu jucători de mare calitate, iar la Astra evoluează ”magicianul” Constantin Budescu ne așteptă la un meci cu multe reușite. Vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta ”peste 2,5 goluri în meci”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,83.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 329 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul UTA Arad – FC Viitorul și o cotă de 1,83 pentru ”peste 2,5 goluri” la FCSB – Astra Giurgiu, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT