Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 15 octombrie 2021. Meciurile din Ligue 1 și Bundesliga ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproximativ 400 de lei

Biletul zilei de vineri, 15 octombrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Franța și Germania.
14.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 15 octombrie 2021 Meciurile din Ligue 1 si Bundesliga ne aduc la Gets Bet un castig de aproximativ 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi vom miza pe partidele care deschid etapele din Franța și Germania. Este vorba despre confruntarea dintre PSG și Angers și cea dintre Hoffenheim și FC Koln. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,82 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul de vineri la pariuri cu confruntarea de pe Parc des Princes, PSG – Angers, programată să înceapă la ora 22:00. Este meciul în care fanii parizieni l-ar putea vedea debutând în tricoul echipei lor favorite pe Sergio Ramos.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci pe care vi-l propunem vineri la biletul zilei este Hoffenheim – FC Koln. Cele două formații sunt primele care vor juca în runda cu numărul 8 din Bundesliga. Ora de start a duelului este 21:30.

Cotă de 2,20 de la PSG – Angers pentru biletul zilei

PSG și Angers sunt adversare în etapa a 10-a din Ligue 1. Echipa lui Mauricio Pochettino are moralul zdruncinat după ce a pierdut pentru prima dată în acest campionat. Rennes s-a impus acasă, scor 2-0. În ciuda acestui rezultat, PSG este pe locul 1, la șase lungimi distanță de urmăritoarea Lens. Pe Parc des Princes, PSG a câștigat toate cele patru partide, marcând nu mai puțin de 12 goluri și încasând doar trei.

ADVERTISEMENT

Pochettino nu va avea la dispoziție cea mai fresh garnitură din cauza faptului că mulți fotbaliști sud-americani au fost plecați la echipele naționale, de la care revin târziu Neymar, Marquinhos, Messi, Di Maria și Parades. Draxler și Kurzawa sunt și indisponibili, cu probleme medicale.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Angers ține aproape de locurile fruntașe din Ligue 1. Oaspeții au pierdut doar o dată și vin după rezultat pozitiv, victorie cu Metz, scor 3-2. Angers nu a pierdut cu nimeni pe teren străin până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Ofensiva este un punct forte al lui Angers, care a dat gol în 8 din cele nouă etape. Pentru acest meci alegem să mizăm pe varianta „peste 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,20.

Meciul Hoffenheim – FC Koln aduce o cotă de 1,74

Înainte să primească vizita lui FC Koln, Hoffenheim este pe locul 11 în Bundesliga, cu opt puncte, la fel ca Stuttgart și Frankfurt, dar cu un golaveraj superior, 12-11. Înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, gazdele au pierdut pe terenul lui Stuttgart, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Koln ocupă poziția a șasea, care duce în preliminariile Conference League. Oaspeții au pierdut un singur joc până acum în deplasare, la Bayern, scor 2-3. În ultimele patru runde, Koln a înregistrat trei remize, pe terenul lui Freiburg, cu Leipzig şi la Frankfurt. Pentru acest meci vedem câștigător pronosticul de „peste 9 cornere”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 382 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul „peste 1,5 goluri în prima repriză” în meciul PSG – Angers și o cotă de 1,74 pentru „peste 9 cornere” la Hoffenheim – FC Koln, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,82. Numai bună pentru un câștig de 382 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT