Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 16 aprilie 2021. Meciurile din Anglia și Franța ne aduc 360 de lei!

15.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 16 aprilie 2021 Meciurile din Anglia si Franta ne aduc 360 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 16 aprilie 2021, ne poate aduce un câștig de fix 360 de lei mulțumită unei cote totale de 3,60  oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din Anglia și Franța extrem de importante în lupta pentru cupele europene, respectiv câștigarea titlului.

Pentru început vă propunem un pronostic din Premier League. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Everton și Tottenham Hotspur, după echipe aflate în luptă directă pentru un loc de Europa League. În mod normal nu există favorită, iar noi vom paria în consecință.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua selecție aduce față în față două dintre cele mai ofensive echipe din Ligue 1 (eșalonul de elită al Franței), Lille, respectiv Montpellier. Prima este lidera clasamentului, în vreme ce oaspeții mai au șanse matematice să termine sezonul pe locul 5, ultimul care duce în viitoarea ediție a competițiilor continentale intercluburi.

Meciul dintre Everton și Tottenham ne aduce o cotă de 1,80 la biletul zilei

Întâlnirea de la Liverpool este una extrem de importantă. Ambele oponente au mare nevoie de puncte, poate ceva mai mult echipa lui Jose Mourinho, aflată într-un moment critic, la fel ca în finalul campionatului trecut. Londonezii sunt pe 7, la 5 puncte de Chelsea, ocupanta ultimului loc (5) care duce în Europa League. Tottenham mai are de disputat și finala Cupei Ligii, cu Manchester City însă, pentru a fi sigură de prezența în viitoarea ediție a cupelor europene este obligatoriu să obțină puncte, cât de multe puncte în acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI 

Ultimul eșec, 1-3, acasă cu Manchester United, și în general evoluțiile haotice din actualul campionat i-au adus pe cei de la Spurs pe marginea prăpastiei. Ratarea calificării în competițiile continentale ar fi un adevărat dezastru pentru Mourinho și vedetele echipei care sunt pe picior de plecare în cazul în care echipa nu va prinde trenul de Europa.

În ceea ce o privește pe Everton lucrurile sunt ceva mai simple. Echipa nu mai este de ani de zile o adevărată forță în Premier League, dar niciodată nu s-au dat la o parte atunci când s-a ivit ocazia să încurce cluburile bogate din Premier League. Sunt și ei în apropierea locurilor de Europa și cu Don Carlo pe bancă nu ne îndoim că vor lupta până la capăt pentru cupele europene. Vom merge așadar pe varianta „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,80 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Lille tremură, Montpellier visează, noi ne bucurăm pe biletul zilei de o cotă de 2,00

În Franța hegemonia celor de la PSG ar putea fi întreruptă de Lille, o formație care a câștigat ultimele trofee (cupa și campionatul) tocmai în 2011. Parcursul foarte bun al lui Lille a fost anihilat de revenirea în joc a celor de la PSG care au prins aripi grație ultimelor evoluții, mai ales cele din Liga Campionilor unde au eliminat două dintre favoritele la câștigarea competiției, Barcelona și Bayern Munchen.

Simțind răsuflarea fierbinte în ceafă a parizienilor, Lille nu are voie să facă pași greșiți, dar oponenta de vineri, Montpellier este și ea o echipă extrem de solidă, și la fel de ofensivă, care visează la rândul ei, atât cât poate visa, la o prezență în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Un pas greșit, incluzând aici și un semieșec cu Montpellier ar putea anula entuziasmul celor de la Lille exact acum când au cel mai puțin nevoie de un astfel de rezultat. Mizăm așadar pe „ambele marchează”, care are o cotă de 2,00 la  Get’s Bet.

360 de lei câștigați cu biletul zilei din 16 aprilie

În concluzie, cele două dueluri din liga a doua din Anglia, respectiv din Franța ne aduc o cotă totală de 3,60 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele partide ne așteptăm evoluții curajoase, deschise, cu goluri multe.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT