Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 17 februarie 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din România

Biletul zilei de vineri, 17 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga.
16.02.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri vineri 17 februarie 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Romania
Biletul zilei de vineri, 17 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care deschid etapa a 26-a a campionatului României, în care se dau lupte interesante pentru play-off, dar și în zona retrogradării. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,26 la MaxBet şi aşteptăm un profit excepțional.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Cluj, care începe la ora 17:00. Trupa lui Toni Petrea este neînvinsă în ultima lună și a început să spere la un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este CS Mioveni – Rapid București, programată de la ora 19:30. Giuleștenii pot obține matematic accederea în play-off cu o victorie, dar gazdele sunt în creștere de formă.

Golurile de la Chindia – Universitatea Cluj a aduc o cotă de 2,27

Dâmbovițenii au arătat o față mult mai bună de la venirea lui Toni Petrea, iar în ultimele patru runde a obținut două victorii și două rezultate de egalitate care îi dau speranțe că ar putea prinde in extremis locul 6.

ADVERTISEMENT

Chindia este la 8 puncte de poziția ocupată de Sepsi, însă programul pare să fie de partea lor. Situația putea fi și mai bună dacă în etapa precedentă nu pierdea cu atâta lejeritate 2 puncte uriașe la Sfântu Gheorghe.

U Cluj nu a reușit să iasă din zona minată nici după instalarea pe banca tehnică a lui Ioan Ovidiu Sabău, dar a făcut câteva achiziții importante în ultima zi de transferuri și speră că nu va avea emoții cu retrogradarea. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,27 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,87 de la CS Mioveni – Rapid pentru biletul zilei

Giuleștenii vin după o înfrângere neașteptată pe teren propriu cu FC U Craiova și vor să-și refacă moralul pe terenul ultimei clasate, însă Mioveniul nu mai pare victimă sigură așa cum era în prima parte a sezonului.

Venirea lui Nicolae Dică a fost de bun augur pentru argeșeni, care au strâns 8 puncte în cele 4 etape jucate în 2023, și visează cu ochii deschiși că vor putea să se salveze de la retrogradare și în această stagiune.

ADVERTISEMENT

Doar că Rapidul, care l-a adus pe Hervin Ongenda, nu-și mai permite să piardă puncte dacă vrea să prindă loc de cupe europene. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la MaxBet o cotă de 1,87.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 426 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 2,27 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Cluj și o cotă de 1,87 pentru ”2 solist” la CS Mioveni – Rapid București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,26. Numai bună pentru un câștig de 426 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT