Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 17 iunie 2022. Meciurile de tenis ne aduc un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de vineri, 17 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din turneul feminin de la Birmingham.
16.06.2022 | 23:00
Biletul zilei la pariuri vineri 17 iunie 2022 Meciurile de tenis ne aduc un castig de peste 400 de lei
Biletul zilei de vineri, 17 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din turneul feminin de la Birmingham. Sursă foto: tenniscoaching.com
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din sferturile de finală ale competiției de la Birmingham, în care vor evolua cele mai bune două jucătoare din România. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,24 la Unibet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Katie Boulter – Simona Halep. Fostul lider mondial pleacă din postura de mare favorită și nu a ascuns faptul că țintește câștigarea marelui trofeu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Donna Vekic – Sorana Cîrstea. După un început mai greu pe iarbă, a doua jucătoare a României și-a dat drumul la tenisul de calitate și este din nou val.

Numărul de game-uri de la Boulter – Halep aduc o cotă de 1,82

Britanica aflată pe locul 141 în ierarhia WTA a obținut deja două victorii răsunătoare cu americanca Alison Riske și franțuzoaica Caroline Garcia, dar de această dată va avea în față un adversar cu mult mai dificil.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Simona Halep s-a adaptat extrem de rapid la terenul de iarbă după o pauză de trei ani, iar victoria absolut încântătoare din turul precedent cu o altă britanică, Harriet Dart, ne arată că se află într-o formă de invidiat.

Cu gândul deja la trofeu, este greu de crezut că Halep poate avea probleme cu o sportivă de nivel mediu. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 20,5 game-uri”, care are la Unibet o cotă de 1,82.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,33 de la Vekic – Cîrstea pentru biletul zilei

Sorana Cîrstea vine la întâlnirea din sferturile de finală după un succes categoric în fața sârboaicei Aleksandra Krunic, căreia nu i-a lăsat decât două game-uri, însă nu trebuie uitat că în primul tur i-a cedat un set americancei Shelby Rogers.

De partea cealaltă, Donna Vekic este în căutarea formei extraordinare din urmă cu trei ani, când reușea să pătrundă în Top 20. Croata face un turneu foarte bun la Birmingham, acolo unde a obținut două victorii în minimum de seturi.

ADVERTISEMENT

Este clar că românca are prima șanse la accederea în semifinale, dar se anunță un meci echilibrat. Pentru acest joc am ales pronosticul ”peste 2,5 seturi”, pentru că și cota de 2,33 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 424 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,82 pentru pronosticul ”sub 20,5 game-uri” în meciul Katie Boulter – Simona Halep și o cotă de 2,33 pentru ”peste 2,5 seturi” la Donna Vekic – Sorana Cîrstea, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,24. Numai bună pentru un câștig de 424 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT