Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 17 septembrie 2021. Câștig de peste 350 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din România

Biletul zilei de vineri, 17 septembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din fotbalșul românesc.
16.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 17 septembrie 2021 Castig de peste 350 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Romania
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din din Liga 2 și Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,68 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara, din etapa a 7-a din Liga 2 care va începe la ora 16:00. ”Lupii galbeni” viseară la revenirea în fotbalulș de elită și nu concep să se împiedice în fața propriilor suporteri.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Rapid București – Gaz Metan Mediaș, din etapa a 9-a din Liga 1, care are startul la ora 21:00. ”Giuleștenii” sunt revelația acestui start de sezon și vor să păstreze această linie.

Cotă de 2,12 de la Petrolul – Ripensia pentru biletul zilei

După câteva sezoane dezamăgitoare în care au ratat promovarea în Liga 1, ploieștenii par mai hotărâți ca niciodată să-și atingă obiectivul. Iar startul de sezon le dă dreptul să spere, cinci victorii în șase etape, 13 goluri marcate și doar unul primit i-a dus pe ”lupii galbeni” până pe poziția secundă, la un singur punct în spatele lșiderului Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ripensia este la mijlocul clasamentului și nu pare a avea forța de a le puncte probleme petroliștilor, mai ales că bănățenii au arătat o oarecare fragilitate pe faza defensivă.

Petrolul are patru victorii consecutive fără să primească gol și în aceste condiții am ales pronosticul ”gazdele câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Rapidului aduce o cotă de 1,71

Rapidul lui Mihai Iosif nu a mai câștigat în ultimele două etape, dar a rămas pe poziția secundă în Liga 1. ”Giuleștenii” vor să treacă peste această perioadă mai puțin fastă din puncte de vedere al rezultatelor și prima ocazie este întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș.

Ardelenii l-au dat afară pe Mihai Teja după o serie neagră, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că locul său va fi luat de Ilie Poenaru. Cu toate acestea, fostul tehnician de la Clinceni nu va conduce echipa pe Arena Națională, pe bancă urmând să stea interimarul Flavius Boroncoi.

ADVERTISEMENT

Așadar sunt toate premizele ca Rapidul să se impună, chiar dacă Mihai Iosif va fi în tribună executând ultima etapă de suspendare. Pentru acest joc vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 368 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”gazdele câștigă prima repriză” în meciul Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara și o cotă de 1,71 pentru ”1 solist” la Rapid București – Gaz Metan Mediaș, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,68. Numai bună pentru un câștig de 368 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT