Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 18 decembrie 2020. Profit de aproape 350 de lei din Liga 1 și Bundesliga

17.12.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 18 decembrie 2020 Profit de aproape 350 de lei din Liga 1 si Bundesliga
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 18 decembrie 2020. Două meciuri extrem de interesante din Liga 1 și Bundesliga, ne pot aduce un profit de aproximativ 35o de lei, dacă mizăm 100 de lei la Get’s Bet.

Prima partidă de pe biletul zilei este Universitatea Craiova – FCSB, de la ora 20:30, care încheie etapa a 14-a din Liga 1. Cele două formații aflate în fruntea clasamentului se vor duela într-un meci care se anunță palpitant și tensionat pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

De la ora 21:30, în primul joc al etapei a 13-a din Bundesliga, Borussia Dortmund se deplasează pe terenul revelației Union Berlin și nu are voie să cedeze puncte pentru a nu pierde contactul cu formațiile aflate pe primele trei locuri.

U Craiova – FCSB aduce o cotă de 1,90 pe biletul zilei

Fără doar și poate, Universitatea – Craiova – FCSB este marele derby al acestui sezon în Liga 1, ambele formații visând cu ochii deschiși la titlu după trei sezoane în care CFR Cluj a făcut legea.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Oltenii au un moral ridicat după victoriile din ultimele două runde, iar portarul italian Mirko Pigliacelli a anunțat că cine nu rezistă presiunii e liber să plece din Bănie, deoarece oltenii nu mai sunt dispuși să mai rateze încă o dată marele trofeu de la finalul seoznului.

De partea cealaltă, antrenorul Toni Petrea a primit o veste foarte bună înainte de plecarea la Craiova, căpitanul Florin Tănase fiind refăcut și apt de joc. Ținând cont de forța ofensivă a ”roș-albaștrilor” vom alege să mizăm pe varianta ”FCSB marchează primul gol” care beneficiază la Get’s Bet de o cotă extrem de atractivă: 1,90.

ADVERTISEMENT

Dortmund contribuie cu o cotă de 1,83 pe biletul zilei

Deși calificată în optimile Champions League, Borussia Dortmund nu are cel mai bun sezon în Bundesliga în ciuda faptului că este pe locul 4 care îi asigură prezența și în sezonul viitor al celei mai importante competiții europene.

În schimb, Union Berlin este marea surpriză a actualei stagiuni, ocupând un nesperat loc 6 după 12 etape. Însă marea problemă a antrenorul Urs Fischer este că echipa sa a intra pe o pantă descendentă nereușind să câștige în ultimele patru etape, când a înregistrat trei remize și o înfrângere.

ADVERTISEMENT

În schimb, la Dortmund se pare că șocul înlocuirii tehnicianului Lucien Favre cu Marco Rose a fost benefic și ”galben-negrii” dau senzația că încep să-și revină. În aceste condiții am ales varianta ”2 solist”, cu o cotă de 1,83 la Get’s Bet.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de aproape 350 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”FCSB marchează primul gol” în meciul Universitatea Craiova – FCSB și o cotă de 1,83 pentru ”2 solist” la Union Berlin – Borussia Dortmund, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,49. Numai bună pentru un câștig de 349 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT