Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri 18 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 600 de lei

Biletul zilei de vineri, 18 iunie 2021, are un câştig potenţial de 630 de lei. Mizăm pe două dintre cele trei partide ale zilei la Euro 2020.
17.06.2021 | 23:27
Biletul zilei la pariuri vineri 18 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 600 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de vineri, 18 iunie 2021, am ales două dintre cele trei meciuri ale zilei. Primul, Croația – Cehia, se joacă de la ora 19:00, în grupa D, cel de al doilea, Anglia – Scoția, se joacă în aceeași grupă, de la ora 22:00. Ele ne pot aduce 630 lei la Get’s Bet.

Meciul dintre Croația și Cehia se joacă pe Hampden Park din Glasgow și este un joc de totul sau nimic pentru vicecampioana mondială, Croația. Învinsă în primul meci de Anglia, naționala lui Luka Modric nu are altă alternativă decât victoria, pentru a rămâne în cărțile calificării.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, ne mutăm la Londra, unde se dispută ”derby-ul” Regatului Unit al Marii Britanii, dintre Anglia și Scoția. Aparent ar trebui să ne așteptăm la un joc închis, date fiind situațiile în care se regăsesc cele două combatante. Noi vom merge pe mâna istoriei.

Croația – Cehia ne aduce o cotă de 2,00 pe biletul zilei

Primul meci al zilei de vineri, 18 iunie, din grupa D, opune două echipe cu stări de spirit total diferite. Croația, deși a jucat bine contra Angliei, a pierdut în runda inaugurală și este obligată să câștige pentru a nu sta la mâna rezultatelor din ultima etapă, din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

În general, cele două naționale nu oferă meciuri foarte spectaculoase, ceea ce ne face să ne gândim la un joc tacticizat. Și situația din clasamentul grupei este de așa natură. Însă, Croația trebuie să și atace de data aceasta, iar spațiile libere ar putea fi fructificate de cehi.

Istoric vorbind, întâlnirile dintre cele două naționale au fost spectaculoase. Atâtea câte au fost, trei la număr, în meciurile directe ambele reprezentative au înscris de fiecare dată și exact pe acest aspect statistic vom miza și noi. Nu ne așteptăm așadar la foarte multe goluri, dar câte o reușită dă fiecare parte este mai mult decât corect. Vom miza așadar pe „amblele marchează”, pont care ne oferă o cotă de 2,00 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Anglia – Scoția ne aduce la biletul zilei o cotă de 3,15!

Meciul-vedetă al zilei de vineri, 18 iunie, este de departe ”derby-ul” Regatului Unit dintre Anglia și Scoția. Nu vorbim de foarte multe întâlniri directe, doar 10 de-a lungul istorie, dar în șase dintre acestea ambele echipe au marcat.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Am amintit acest amănunt, pe care îl corelăm cu statutul de favorită al Angliei, nu doar la câștigarea meciului, ci chiar la câștigarea trofeului, ceea ce ne duce cu gândul că va fi un meci aprig, ca între două naționale vecine, chiar dacă din ”același neam ”

ADVERTISEMENT

Sigur că vom acorda un procent de reușită, mai mare sau mai mic, Angliei în disputa cu Scoția, dar dincolo de faptul că trupa lui Gareth Southgate trebuie să gândească global, pe puncte, vom miza pe ambiția scoțienilor de a nu da satisfacție Angliei. Vom miza așadar pe „ambele marchează, fără X”, pont care ne oferă o cotă incredibilă de 3,15 la  Get’s Bet.

630 de lei cu biletul zilei din 18 iunie

Aşadar, în cele două meciuri pe care vi le propunem pe biletul zilei de vineri, 18 iunie, vom miza pe multe reușite. Ne așteptăm să vedem goluri macate de toate cele patru combatante, mai ales că pe teren se vor afla jucători care au abilități de golgheteri. Pentru pronosticurile noastre, Get’s Bet ne pune la dispoziţie o cotă totală de 6,30, pentru un câştig total de 630 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT