Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 august 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din SuperLiga

Biletul zilei de vineri, 19 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal care deschid etapa a 6-a a campionatului României.
18.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 19 august 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din SuperLiga
Biletul zilei de vineri, 19 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal care deschid etapa a 6-a a campionatului României. Sursă foto: Gabriele Neacsu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din SuperLiga în care se întâlnesc formații aflate în partea a doua a clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,23 la Superbet şi aşteptăm un profit tare.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul CS Mioveni – FC Argeș, care va începe la ora 18:00. Este un duel județean între două formații aflate în momente dificile și care speră să revină pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC U Craiova – Petrolul Ploiești, care are startul la ora 21:00. În Bănie se vor întâlni două echipe care practică un fotbal spectaculos, dar care până acum, nu au fost răsplătite cum meritau.

Golurile de la CS Mioveni – FC Argeș aduc o cotă de 1,80

Gazdele sunt pe ultimul loc în clasament, fără nicio victorie și cu un singur punct la activ, cel obținut surprinzător în partida cu FCSB. Situația la club este destul de tensionată, iar scaunul antrenorului Alexandru Pelici se clatină serios.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nici Andrei Prepeliță nu este sigur de postul său, iar un pas greșit la Mioveni i-ar fi fatal. Jocul modest i-a făcut pe conducătorii clubului să întocmească deja o listă neagră cu jucătorii de care vor să se despartă.

Cu atâta presiune pîn ambele tabere, este de așteptat să vedem un joc închis, în care planul tactic să înceapă de la a nu pierde. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 1-2”, care are la Superbet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,35 de la FC U Craiova – Petrolul pentru biletul zilei

Oltenii lui Marius Croitoru par echipa mai închegată și care găsește mai ușor soluțiile către poarta adversă, însă rezultatele au alternat. FC U vine după o victorie categorică pe terenul lui FC Argeș, dar ”lupii galbeni” sunt mult mai periculoși.

Elevii lui Nae Constantin au avut un start de sezon sub așteptărilor tuturor, cu două înfrângeri și un egal, dar ultimele două etape au adus victorii importante, ultima chiar în fața Rapidului, una dintre revelațiile acestui început de campionat.

ADVERTISEMENT

Moralul este unul ridicat în tabăra prahovenilor și de aceea merg în Bănie pentru a scoate un rezultat pozitiv. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Petrolul câștigă oricare repriză”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 402 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”total goluri: 1-2” în meciul CS Mioveni – FC Argeș și o cotă de 2,35 pentru ”Petrolul câștigă oricare repriză” la FC U Craiova – Petrolul Ploiești, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,23. Numai bună pentru un câștig de 402 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT