Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 19 iunie 2020. Super profit cu Barcelona și Universitatea Craiova

18.06.2020 | 23:08
Biletul zilei la pariuri vineri 19 iunie 2020 Super profit cu Barcelona si Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 19 iunie 2020. Un meci din Liga 1 și unul din La Liga sunt cele două alegeri pentru biletul zilei la pariuri. Am obținut pentru astăzi de la Superbet o cotă totală de 2,88 care ne poate asigura un profit frumos dacă vom investi 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri se deschide cu partida Universitatea Craiova – Astra Giurgiu, programată să înceapă la ora 20:00 pe stadionul „Ion Oblemenco”. Pentru gazde e primul meci de la reluarea campionatului, cel precedent cu FC Botoșani fiind amânat din cauză că medicul moldovenilor a fost depistat pozitiv la testul COVID.

ADVERTISEMENT

A doua partidă aleasă pentru biletul zilei este cea dintre FC Sevilla și Barcelona (ora 23:00), din cadrul etapei cu numărul 30 a campionatului spaniol. Este derby-ul rundei, confruntarea având implicații majore atât în lupta la titlu, cât și în cea pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Biletul zilei la pariuri, vineri 19 iunie 2020. Universitatea Craiova ne oferă o cotă de 1,60

Universitatea Craiova are ambiții de titlu în acest an, iar pentru a-și îndeplini obiectivul trebuie neapărat să câștige partida cu Astra. Momentan, oltenii sunt pe locul 3 în clasament, la 7 puncte distanță de liderul CFR Cluj, dar au un meci mai puțin disputat. Cu o victorie împotriva Astrei ar pune presiune pe campioni, care au o deplasare foarte grea la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Astra a redebutat oarecum cu stângul în play-off, înregistrând doar un 0-0 pe teren propriu împotriva lui Gaz Metan Mediaș, deși a jucat mai bine de o repriză cu un om în plus. Giurgiuvenii nu au primit licența pentru cupele europene, așa că nu mai au niciun obiectiv pe acest final de campionat. Totuși, acest lucru ar putea fi un avantaj pentru ei, pentru că vor evolua relaxat, fără trac și atunci e posibil să apară surpriza.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Pe lângă diferența de valoare a lotului, Universitatea Craiova stă mult mai bine decât adversara sa și la capitolul întâlnirilor directe. A câștigat 3 dintre ultimele 4 confruntări de pe „Ion Oblemenco”, toate cu același scor: 1-0. Cum de rezultatul acestui meci depinde dacă vor mai lupta în continuare la titlu, oltenii lui Cristiano Bergodi sunt obligați să câștige. Nu vom miza însă pe „1 solist”, ci ne vom lua o măsură de precauție și vom alege varianta „PSF1”, pentru care Superbet ne oferă o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,80 pentru două goluri Barcelona

Biletul de pariuri al zilei de vineri se închide cu derby-ul FC Sevilla – Barcelona din campionatul spaniol. Gazdele arată o formă bună după reluarea La Liga, puteau avea maximum de puncte dacă nu erau egalate pe final de meci la Levante, dar și așa au urcat pe locul 3 în clasament și au șanse mari să prindă grupele Ligii Campionilor pentru sezonul viitor.

Barcelona și-a păstrat fotoliul de lider după disputarea a două etape, câștigate clar 4-0 la Mallorca și 2-0 cu Leganes pe teren propriu, dar nu are voie să facă pași greșiți la Sevilla, pentru că lupta la titlu nu e tranșată. Beneficiind de aportul unui Messi cu mare chef de fotbal, catalanii au prima șansă în acest meci, mai ales că și tradiția este de partea lor: au câștigat 4 dintre ultimele 5 confruntă directe.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu vom miza nici la acest derby pe vreun solist. Vom merge pe varianta golurilor, pentru că statistica ne oferă câteva date foarte interesante. În 4 dintre ultimele 5 meciuri contra celor de la Sevilla, Barcelona a înscris cel puțin 4 goluri!!! Iar în deplasare, a marcat de cel puțin două ori tot în 4 dintre ultimele 5 confruntări. Așa că vom alege varianta „oaspeții înscriu cel puțin două goluri”, pentru care Superbet ne oferă o cotă de 1,80.

Biletul zilei la pariuri, vineri 19 iunie 2020

În concluzie, avem o cotă de 1,60 pentru „PSF1” la Universitatea Craiova – Astra Giurgiu și una de 1,80 pentru „oaspeții marchează cel puțin 2 goluri” la FC Sevilla – Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,88. Numai bună pentru un câștig de aproape 300 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT