Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 mai 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din România și Spania

Biletul zilei de vineri, 19 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și La Liga.
18.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 19 mai 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Romania si Spania
Biletul zilei de vineri, 19 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și La Liga. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Spania, în care se joacă pentru salvarea de la retrogradare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,26 la Betano şi aşteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Argeș – Petrolul Ploiești, din etapa a 9-a, ultima a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Este un meci de totul sau nimic pentru ”vulturii violeți”.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Cadiz – Real Valladolid, din runda a 35-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Un duel absolut pasionant în care ambele formații trag cu dinții pentru a rămâne în primul eșalon.

Golurile de la FC Argeș – Petrolul aduc o cotă de 2,02

Bătălia pentru ultimul loc de baraj se dă la distanță între FC Argeș și Chindia. Piteștenii au un punct mai puțin și sunt obligați să câștige pentru a spera. Doar că nu sunt la mâna lor și au nevoie ca FC Voluntari să-i încurce pe dâmbovițeni.

ADVERTISEMENT

Șansele ”vulturilor” lui Bogdan Vintilă de a scăpa de retrogradarea directă sunt destul de mici după ce s-au întors cu tolba goală în etapa trecută din deplasarea de la Craiova. Acum, urmează un joc pe care în mod normal ar trebui să-l câștige, pentru că Petrolul nu mai are nicio miză.

În ultima perioadă piteștenii au dat semne de revenire, însă marea problemă a echipei o reprezintă defensiva extrem de șubredă. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Betano o cotă de 2,02.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,10 de la Cadiz – Valladolid pentru biletul zilei

Pe Estadio Nuevo Mirandilla din Cadiz se va desfășura unul dintre cele mai interesante jocuri ale rundei, ambele formații fiind amenințate serios cu retrogradarea, chiar dacă în acest moment se află deasupra liniei.

Cadiz și Valladolid, care nu se regăsește nici după schimbarea antrenorului, se află la egalitate de puncte, 35, cu unul mai mult decât Getafe, prima formație aflată pe loc retrogradabil. Dar orice pas greșit poate duce spre liga secundă.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca niciuna dintre combatante să nu riște prea mult, mai ales că mai sunt doar patru etape până la finalul sezonului. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 3,10 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 626 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 6,26 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul FC Argeș – Petrolul Ploiești și o cotă de 3,10 pentru ”sub 1,5 goluri” la Cadiz – Real Valladolid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,26. Numai bună pentru un câștig de 626 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: