Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 martie 2021. Goana după salvarea de la retrogradare ne aduce aproape 600 de lei!

18.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 19 martie 2021 Goana dupa salvarea de la retrogradare ne aduce aproape 600 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 19 martie 2021, ne poate aduce un câștig de aproape 600 de lei mulțumită unei cote totale de 5,99 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri ale unor echipe care trebuie neapărat să câștige pentru a se salva.

Ne interesează duelul din Premier League dintre Fulham și Leeds United, meci care se va disputa pe terenul londonezilor și care va deschide etapa a 29-a din cel mai puternic campionat al lumii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vom acorda atenție și partide dintre Parma și Genoa. Este încă o șansă pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă să adune trei puncte esențiale pentru salvarea de la retrogradare.

Fulham câștigă cu Leeds și ne aduce o cotă de 2,55 pe biletul zilei din 19 martie

Lupta pentru evitarea retrogradării din Premier League s-a încins atunci când puțină lume se aștepta ca lucrurile să mai poată fi tulburate. Printre echipele care păreau deja condamnate se numărau și cei de la Fulham. Numai că echipa lui Scott Parker și-a revenit în ultimele etape și acum a devenit favorită să se salveze, în detrimentul lui Newcastle, care are șanse tot mai bune să pice, din cauza problemelor de lot, dar și a evoluțiilor lamentabile.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fulham se prezintă tot mai bine și a rezistat o repriză cu Manchester City, demonstrând că este gata să lupte contra oricărui adversar din Premier League. Cu mulți tineri în lot, Scott Parker vrea neapărat să reușească să mențină echipa pe prima scenă a Angliei, iar meciul cu Leeds reprezintă o excelentă oportunitate pentru a aduna puncte și pentru a urca, măcar pentru puțin timp, peste Newcastle în clasament.

Leeds nu este deloc o nucă tare în deplasare. Oamenii lui Bielsa nu au mai câștigat pe teren străin din finalul lunii ianuarie, când s-au impus cu 3-1 la Leicester. Pentru o echipă aflată în situația lui Fulham, victoria este obligatorie contra trupei din Yorkshire. Vom merge pe varianta „1 solist”, pont ce are o cotă mai fantastică, de 2,55, la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Parma câștigă și noi profităm de cota de 2,35

O altă echipă amenințată de posibilitatea de a retrograda este Parma. Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă se află pe locul 19 în Serie A, la patru puncte distanță de primul loc ce asigură salvarea. Cele patru puncte s-ar putea transforma chiar în șapte, dacă Torino își câștigă restanța. În aceste condiții, pentru trupa gialoblu nu mai sunt permiși pași greșiți, cu atât mai puțin pe teren propriu.

Cu Dennis Man și Valentin Mihăilă aflați într-o formă tot mai bună, cei de la Parma își permit să viseze frumos și au primit un important imbold moral după victoria din etapa trecută, 2-0 cu AS Roma, meci în care chiar fostul oltean a deschis scorul. Trupa de pe Ennio Tardini este obligată să își continue forma bună și să confirme succesul cu încă o victorie pe teren propriu, în fața celor de la Genoa.

ADVERTISEMENT

Deși stau mai bine în clasament, fiind pe locul 14, cu 28 de puncte, genovezii nu sunt deloc o trupă de speriat și nu au câștigat în deplasare din 31 ianuarie, când o învingeau cu 3-0 pe Crotone, ultima clasată. În aceste condiții, având încredere și în românii de la Parma, mergem pe pronosticul „1 solist”, care are o cotă de 2,35 la Get’s Bet.

599 lei câștigați cu biletul zilei din 19 martie

În concluzie, succesul lui Fulham cu Leeds United, ne aduce o cotă de 2,55 la Get’s Bet, în vreme ce duelul pe care  românii Dennis Man și Valentin Mihăilă în vor purta cu Genoa ne poate oferi și el o cotă de 2,35. Cu o miză de 100 de lei pe acest bilet combinat puteți să câștigați 599 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT