Sport
notix pixel id

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 noiembrie 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de vineri, 19 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din prima etapă a returului din Liga 1.
18.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 noiembrie 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei
Biletul zilei de vineri, 19 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din prima etapă a returului din Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe cele două întâlniri care deschid etapa a 16-a din Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,14 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Academica Clinceni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care va începe la ora 17:30. Sunt două formații care în sezonul trecut au jucat în play-off, dar acem se zbat în subsolul clasamentului.

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Chindia Târgoviște – Rapid București, care are startul la ora 20:30. Giuleștenii visează să continue seria bună de meciuri fără înfrângere, dar la Ploiești îi așteaptă o echipă extrem de complicată.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Sepsi OSK aduce o cotă de 1,80

Sepsi dă semne de revenire după ce italianul Cristiano Bergodi i-a luat locul pe banca tehnică lui Leo Grozavu, iar covăsnenii trag tare pentru a scăpa de zona periculoasă, chiar dacă visul rămâne acela de a ajunge din nou în play-off.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După ce în sezonul precedent a fost surpriza plăcută a campionatului și a ajuns în primele 6 la finalul sezonului regulat, acum Clinceniul este ”lanternă roșie” cu brio și doar Dinamo pare să dea semne că ar putea să-i ia acest loc.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe vin după ce nu au reușit să câștige în runda precedentă, dar au avut timp două săptămâni să remedieze problemele. Pentru acest meci am ales varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

Cotă de 2,30 de la Chindia – Rapid pentru biletul zilei

Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești se anunță un meci extrem de interesant între două echipe care știu să speculeze foarte bine momentele importante ale unui joc și au pe bancă antrenori care au dovedit multă inspirație: Emil Săndoi și Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că giuleștenii au avut o primă parte a sezonului regulat neașteptat de bună fiind pe loc de play-off chiar dacă au statutul de nou promovată, președintele Daniel Niculae a anuțat schimbări importante în lot pentru partea a doua a campionatului.

De remarcat este faptul că atât Chindia, cât și Rapid sunt două echipe cu defensive extrem de greu de penetrat și în aceste condiții vom miza pe pronosticul ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 414 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Academica Clinceni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și o cotă de 2,30 pentru ”sub 1,5 goluri” la Chindia Târgoviște – Rapid București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,14. Numai bună pentru un câștig de 414 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik