Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 20 august 2021. Câștig de peste 400 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din România și Franța

Biletul zilei de vineri, 20 august 2021, poate aduce un câștig de 409 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
19.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 20 august 2021 Castig de peste 400 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Romania si Franta
ADVERTISEMENT

Începem week-end-ul în forță cu două meciuri extrem de interesante pe care vi le propunem pentru biletul zilei la pariuri. Pentru prima propunere vom merge la Ovidiu pentru că acolo se joacă un meci cu casa închisă, Farul Constanța – Dinamo, de la 21:30. O jumătate de oră mai târziu se va disputa la Brest o altă partidă, între echipa locală și PSG, pe care sperăm să vă convingem să pariați. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,09 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de vineri, 20 august 2021, la pariuri, cu meciul dintre Farul Constanța și Dinamo pentru că este o întâlnire mai mult decât fotbalistică. Cele două oponente au susținerea a două dintre cele mai pătimașe galerii, ceea ce ne face să credem că spectacolul e garantat încă dinainte să înceapă disputa.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mizăm pe o întâlnire la fel de spectaculoasă, între Brest și PSG. Nu știm cu exactitate dacă vedetele parizienilor sunt gata de joc, dar știm sigur că va fi o partidă spectaculoasă. Vorbim de două echipe cu ambiții și obiective diferite. Dacă în ceea ce privește echipa gazdă e clar că vorbim de un joc de așteptare, PSG nu are altă alternativă decât să atace în valuri și să marcheze cât mai mult.

Farul – Dinamo ne aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre Farul Constanța și Dinamo. Programată de la ora 21:30, această partidă are o miză importantă. Farul și Dinamo sunt două dintre echipele de tradiție din fotbalul românesc, susținute de galerii fanatice și care, oarecum, se regăsesc în aceeași situație. Măcar din punct de vedere al stabilității, dobrogenii stau mai bine.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Însă, a fost o vară destul de agitată și pe litoral, cu o fuziune care a reprezentat schimbări importante la nivelul lotului, iar acest lucru se reflectă și în evoluțiile marinarilor. Farul a pierdut, etapa trecută, primul joc din actualul campionat. E drept, la limită, pe terenul campioanei CFR, dar la capătul unei înfruntări în care deja se poate spune că jocul lor este ușor de citit. Farul nu este o echipă care înscrie mult, dar nici nu încasează goluri.

De partea cealaltă, Dinamo, a început entuziasmant noul sezon, dar subțirimea lotului îi face fragili. Însă, în deplasare, ”câinii” nu au pierdut așa cum se aștepta foarte multă lume, la scor, ci dimpotrivă greu, la limită, ceea ce ne așteptăm să se întțmple și pe arena din Ovidiu. Vom miza pe un pont care este cel mai la îndemână în acest caz ”1X și sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,95 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 pe biletul zilei la Brest – PSG

A doua propunere de pe biletul zilei de vineri, 20 august 2021, este și ea la fel de interesantă precum cea din campionatul României. În Brest – PSG vorbim de o întâlnire extrem de disproporționată, măcar în aparență. Vorbim de două echipe aflate în situații total opuse, una care nu are alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare, cealaltă care nu ar avea voie să piardă prea multe puncte în actualul sezon de Ligue 1.

În meciul de la Brest ne așteptăm să vedem un iureș ofensiv al oaspeților. Vom miza și noi pe acest aspect dar, dacă vreți, pentru diversitate puteți să încercați și ponturi care implică unul sau mai multe goluri de partea gazdelor. Spunem acest lucru pentru că pe fondul unui joc totalmente ofensiv al parizienilor, cei de la Brest pot găsi culoare spre poarta vicecampioanei Franței și, de ce nu chiar să înscrie.

ADVERTISEMENT

Ca să alimentăm și mai mult ideea de a paria pe goluri multe este suficient să spunem că ambele echipe au înscris, dar au și încasat în fiecare din cele două etape derulate în actualul campionat. Pentru că balanța înclină destul de evident în favoarea lor de la PSG noi vă propunem un pont care este cel mai corect. Așadar mergem pe ”X2 și peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 409 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 20 august 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”1X și sub 2,5 goluri” în meciul farul Constanța – Dinamo și o cotă de 2,10 pentru ”X2 și peste 3,5 goluri”, în Brest – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,09, numai bună pentru un câștig de 409 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT