Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 20 ianuarie 2023. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri din România și Germania

Biletul zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Bundesliga.
19.01.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri vineri 20 ianuarie 2023 Castig de peste 450 de lei cu meciuri din Romania si Germania
Biletul zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Bundesliga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România, în care joacă formații de tradiție cu obiective mărețe. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,63 la NetBet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Rapid București – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 22-a din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Ambele formații au ca obiectiv să prindă un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este RB Leipzig – Bayern Munchen, din runda a 16-a din Bundesliga, programată de la ora 21:30. Partea a doua a Bundesligii revine cu unul dintre cele mai interesante jocuri.

Cotă de 2,04 de la Rapid – Sepsi pentru biletul zilei

”Vișinii”, care se pot declara mulțumiți că au reușit să-l păstreze pe Adi Mutu pe banca tehnică, încep asaltul pentru play-off în Giulești, dar adversară le va fi Sepsi OSK, o formație incomodă și care poate produce daune mari.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a anunțat că interdicția la transferuri va fi ridicată în curând și Rapid va aduce de urgență un atacant, dar până atunci Mutu trebuie să se descurce cu ceea ce are la dispoziție, adică același lot ca și în toamnă.

Sepsi e pe ultimul loc ce asigură participarea în play-off și își dorește să nu piardă această poziție, astfel că este de așteptat ca trupa lui Cristiano Bergodi să-și vândă scump pielea în Giulești. La acest meci vom miza pe varianta ”x la pauză”, care are la NetBet o cotă de 2,04.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Leipzig – Bayern aduc o cotă de 2,27

Pe Red Bull Arena se vor întâlni două formații de top ale fotbalului german, care practică un fotbal spectaculos și care se află în Top 3 în ceea ce privește atât atacul, cât și apărarea în acest sezon.

Este adevărat că bavarezii l-au pierdut pentru tot sezonul pe Manuel Neuer, dar i-au găst înlocuitor cu doar 48 de ore înainte de reluarea campionatului. L-au adus pe elvețianul Yann Sommer de la Borussia Monchengladbach.

ADVERTISEMENT

În mod normal, Leipzig – Bayern este o partidă care oferă mult spectacol, dar de această dată cele două vin după vacanța de iarnă și nu au toate reglajele puse la punct. În aceste condiții, am ales pronosticul ””, pentru că și cota de 2,27 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 463 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,04 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul Rapid București – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și o cotă de 2,27 pentru ”total goluri: 2-3” la RB Leipzig – Bayern Munchen, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,63. Numai bună pentru un câștig de 463 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT