Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 20 mai 2022. Meciurile din Turcia și Spania ne aduc un câștig de aproape 350 de lei

Biletul zilei de vineri, 20 aprilie 2022, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Super Lig și La Liga.
19.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 20 mai 2022 Meciurile din Turcia si Spania ne aduc un castig de aproape 350 de lei
Biletul zilei de vineri, 20 aprilie 2022, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Super Lig și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Turcia și Spania în care joacă formații de tradiție. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,44 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Antalyaspor – Galatasaray Istanbul, din etapa a 38-a, ultima din Super Lig, care va începe la ora 20:00. ”Cim bom” încheie un sezon dezastruos în care a fost mai aproape de retrogradare decât de lupta pentru cupe europene.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Betis Sevilla, din runda a 38-a, ultima din La Liga, care are startul la ora 22:00. ”Galacticii” își iau la revedere de la proprii fani într-un sezon neașteptat de prolific.

Cotă de 2,25 de la Antalyaspor – Galatasaray pentru biletul zilei

Galata poate răsufla ușurată că se termină unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie, în care au fost la un moment dat în luptă chiar pentru salvarea de la retrogradare, și pregătește schimbări masive pentru stagiunea următoare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

S-a vorbit intens de faptul că Olimpiu Moruțan va pleca în această vară, iar una dintre variante avansa o revenire sub formă de împrumut la FCSB, dar impresarul Victor Becali a infirmat aceste zvonuri.

Antalyaspor spor se află într-o formă de excepție, fiind neînvinsă în campionat de patru luni, timp în care a obținut 10 victorii și cinci remize. Pentru acest joc am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Real Madrid – Betis aduc o cotă de 1,53

Pentru Real Madrid este ultima reprezentație înaintea marii finale de Champions League cu Liverpool. Este de așteptat ca tehnicianul Carlo Ancelotti să menajeze o parte dintre vedete, dar în același timp există presiunea ca jucătorii să fie în priză.

În așteptarea transferului lui Kylian Mbappe, despre care spaniolii spun că a intrat în impas, fanii vor umple Santiago Bernabeu pentru a-și vedea ultima dată favoriții jucând acasă într-un sezon în care au câștigat La Liga și caută trofeul cu numărul 14 în UCL.

ADVERTISEMENT

Betis și-a asigurat locul de cupe europene, astfel că nu are presiune și poate participa din plin la spectacol. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2-4”, care are la Betano o cotă de 1,53.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 344 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Antalyaspor – Galatasaray Istanbul și o cotă de 1,53 pentru ”total goluri: 2-4” la Real Madrid – Betis Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,44. Numai bună pentru un câștig de 344 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: