Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 20 octombrie 2023. Câștig de 450 de lei

Biletul zilei de vineri, 20 octombrie 2023, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga.
19.10.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 20 octombrie 2023 Castig de 450 de lei
Biletul zilei de vineri, 20 octombrie 2023, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Spaniei în care am ales să jucăm variante de goluri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,73 la Superbet și așteptăm un profit excepțional.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul UTA Arad – Rapid București, din etapa a 13-a din SuperLiga, care începe la ora 21:00. Giuleștenii pornesc cu prima șansă, însă Mircea Rednic știe cum să abordeze astfel de jocuri.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Osasuna Pamplona – Granada, din runda a 10-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Oaspeții sunt în zodia egalurile și e greu de crezut că pot obține mai mult din această întâlnire.

Cotă de 2,15 de la UTA – Rapid pentru biletul zilei

Giuleștenii se află într-o formă excelentă, fiind neînvinși de mai bine de două luni, însă deplasarea de la Arad se anunță una extrem de dificilă. Și asta pentru că ”Bătrâna Doamnă” se află în mare foame de puncte.

ADVERTISEMENT

În plus, Cristiano Bergodi l-a pierdut pe golgheterul Albion Rrahmani, accidentat într-un meci al naționalei din Kosovo. Variantele pentru postul de vârf sunt limitate, astfel că italianul va trebui să găsească soluții.

De partea cealaltă, UTA are trei remize la rând în campionat, însă antrenorul Mircea Rednic vrea să dea lovitura chiar în fața unei pretendente la titlu. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri și nu marchează ambele echipe”, care are la Superbet o cotă de 2,15.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Osasuna – Granada aduc o cotă de 2,20

Gazdele sunt o formație care alternează rezultatele bune cu cele modeste, iar jocurile în care reușește să adune puncte importante în bătălia pentru menținerea în la Liga vin de obicei pe teren propriu.

Granada este o echipă fără prea mari veleități și asta o arată și cifrele. Aflată pe penultimul loc cu doar 6 puncte, trupa lui Paco Lopez are o singură victorie în acest sezon și a doua cea mai slabă apărare. Însă moralul este unul bun pentru că vin după o remiză nebună cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă niciuna dintre combatante nu excelează la nivel ofensiv, problemele din apărare ar putea duce către un joc cu multe reușite. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri prima repriză: peste 0,5 și total goluri pe meci: peste 2,5”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 450 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri și nu marchează ambele echipe” în meciul UTA Arad – Rapid București și o cotă de 2,20 pentru ”total goluri prima repriză: peste 0,5 și total goluri pe meci: peste 2,5” la Osasuna Pamplona – Granada, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,73. Numai bună pentru un câștig de 450 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT