Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 21 mai 2021. Câștig de peste 275 de lei din tenis și fotbal

Biletul zilei de vineri, 21 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 275 de lei cu ajutorul unui meci de tenis și a unei partide de fotbal.
20.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 21 mai 2021 Castig de peste 275 de lei din tenis si fotbal
Biletul zilei de vineri, 21 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 275 de lei cu ajutorul unui meci de tenis și a unei partide de fotbal. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem la turneul de tenis masculin de la Lyon și pe o întâlnire din ultima etapă din La Liga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,79 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit de aproape 200%.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul de tenis dintre Lorenzo Musetti și Aljaz Bedene, care va începe la ora 11:00. Este o întâlnirea între jucători aflați în generații total diferite, dar aflați într-o formă foarte bună.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Levante – Cadiz, care deschide ultima etapă din La Liga și care are startul la ora 22:00. Este un meci fără miză pentru cele două formații care și-au asigurat deja salvarea de la retrogradare.

Victoria lui Musetti aduce o cotă de 1,60 la biletul zilei

Tenisul masculin italian a descoperit o nouă generație de excepție, iar printre noile staruri se află și puștiul Lorenzo Musetti, care la doar 19 ani a reușit performanța să intre în Top 100 și să atragă atenția monștrilor sacri din circuit.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Musetti a reușit în acest an o semifinală la Acapulco și este în căutarea primului titlu ATP din carieră și vrea să dea lovitura la Lyon. De partea cealaltă, slovenul Aljaz Bedene se apropie de 32 de ani și totuși nu a câștigat vreun turneu important.

Bedene se află pe locul 55 ATP, dar creșterea constantă în ultima vreme a lui Musetti îl face pe acesta favorit. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”victorie Musetti”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Meciul Levante – Cadiz vine cu o cotă de 1,74

Ultima etapă din actual sezon de La Liga va fi deschis de întâlnirea Levante – Cadiz. Este practic un amical pentru amebele formații, după ce acestea și-a asigurat locul și în stagiunea viitoare.

Cadiz are trei puncte avans în clasament, dar faptul că a pierdut ultimele două meciuri, după ce s-a salvat de la retrogradare, arată că băieții lui Alvaro Cervera Diaz și-au luat deja o bine meritată vacanță.

ADVERTISEMENT

Levante a avut un sezon destul de zbuciumat și vrea să închidă totul cu o victorie, mai ales că nu a mai simțit gustul succesului de mai bine de o lună. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,74 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 279 de de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,60 pentru pronosticul ”victorie Musetti” în meciul Lorenzo Musetti – Aljaz Bedene și o cotă de 1,74 pentru ”1 solist” la Levante – Cadiz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,79. Numai bună pentru un câștig de 279 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT