Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 22 iulie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de luni, 11 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și de la Campionatul European feminin.
21.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 22 iulie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de luni, 11 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și de la Campionatul European feminin. Sursă foto: Twitter Goal
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe prima întâlnire din etapa a 2-a a campionatului României și pe un sfert de finală de la Euro de fotbal feminin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,16 la Unibet şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul CS Mioveni – Farul Constanța, care are startul la ora 20:30. Trupa lui Gică Hagi a început cu dreptul noul sezon și vrea să confirme acest lucru în runda a 2-a.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Suedia – Belgia, din sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal feminin, care va avea startul la ora 22:00. Nordicele sunt printre favoritele la câștigarea trofeului și nu ar trebui să aibă probleme pentru accederea în careul de ași.

Golurile de la Mioveni – Farul aduc o cotă de 1,98

Farul este echipa care are prima șansă la victorie și asta prin prisma lotului pe care Gică Hagi îl are la dispoziție. Și asta în ciuda faptului că o parte dintre cei aduși în această vară nu sunt încă apți să apară pe teren.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Constănțenii s-au impus în prima etapă în fața Craiovei lui Mititelu, deși jocul nu a convins complet. De partea cealaltă, Mioveniul a pornit cu stângul sezonul și a preluat lanterna roșie după umilința cu Hermannstadt.

Este clar că ambele formații sunt cu gândul la victorie, Farul pentru a confirma startul, iar piteștenii pentru a prinde un cheag de încredere. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: impar”, care are la Unibet o cotă de 1,98.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Suedia – Belgia pentru biletul zilei

Suedia nu a mai câștigat titlul european de 38 de ani, adică de la prima ediție, însă anul acesta poate fi marea surpriză a turneului. Și asta după ce au avut un parcurs fantastic în grupe, în care au scos o remiză în fața Olandei, deținătoarea trofeului.

Belgia le-a luat fața Islandei și Italiei în faza grupelor de la Euro de fotbal feminin pentru a ajunge în sferturi, însă echipa este departe de a putea avea pretenții în fazele eliminatorii, mai ales că suedezele au arătat o forță ofensivă de invidiat.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Kurt Peter Gerhardsson a imprimat un joc impresionant de echipă în care toată lumea muncește pe ambele faze. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Fridolina Rolfo va marca”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 416 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,98 pentru pronosticul ”total goluri: impar” în meciul CS Mioveni – Farul Constanța și o cotă de 2,10 pentru ”Fridolina Rolfo va marca” la Suedia – Belgia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,16. Numai bună pentru un câștig de 416 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT