Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 23 iulie 2021. Câștig de aproape 330 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din România și Elveția

Biletul zilei de vineri, 23 iulie 2021, poate aduce un câștig de 329 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
22.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 23 iulie 2021 Castig de aproape 330 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Romania si Elvetia
ADVERTISEMENT

Două meciuri extrem de interesante vă propunem pe biletul zilei de vineri, 23 iulie 2021. Pentru că ne-a plăcut ce am văzut în prima etapă a noului sezon de Liga 1, vom urmări în continuare evoluția echipei Rapid. De această dată giuleștenii au meci la Mioveni, un duel crâncen în precedenta ediție a eșalonului secund. Vom sta cu ochii și pe liga a doua a Elveției care pornește la drum în acest week-end. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,29 la  Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de vineri, 23 iulie 2021, la pariuri cu meciul CS Mioveni – Rapid, care va începe la ora 21:30. Este o întâlnire care ar trebui să fie deschisă oricărui rezultat. Diferența de valoare este destul de evidentă în favoarea oaspeților însă, și argeșenii au șansa lor, iar terenul propriu poate fi un avantaj, chiar dacă în ultimul amical dinaintea startului noului sezon, giuleștenii s-au impus la Mioveni.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire vom merge în Elveția. Cam toate campionatele Europei se vor relua în perioada următoare. Până să ne atragă atenția marile derby-uri din Anglia, Germania, Franța, sau Italia, ne mulțumim cu eșalonul secund al Elveției, unul extrem de spectaculos.

CS Mioveni – Rapid ne aduce o cotă de 2,05 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre CS Mioveni și Rapid, două echipe care se cunosc extrem de bine, fie și doar pentru că s-au aflat în luptă directă pentru promovare în sezonul precedent. Sigur că între timp la Rapid au ajuns o serie de nume importante, chiar dacă pe final de carieră.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Prezența pe teren a unor Junior Morais, Cristi Săpunaru, sau Dragoș Grigore, ar trebui să fie suficientă pentru ca Rapidul lui Mihai Iosif să obțină victoria. S-a întâmplat și în ultimul amical dintre cele două echipe, disputat în presezonul actualei ediții a Ligii 1. Însă, nu întotdeauna contează numele jucătorilor adverși, iar pentru tehnicianul gazdelor, Alexandru Pelici, cu siguranță nu este nimic de speriat.

CS Mioveni este o echipă mică, nimeni nu poate să spună altceva, dar împinși de la spate de un primar fanatic susținător al sportului în general, și al fotbalului în mod special, așteptăm să vedem goluri în această dispută. Vom miza așadar pe un pariu pe care chiar îl considerăm la îndemână, și anume ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,05 oferită de  Get’s Bet este ofertantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,60 pe biletul zilei la Stade Lausanne – Winterthur

A doua propunere de pe biletul zilei de vineri, 23 iulie 2021, este și una care ar trebui să ne satisfacă pofta de goluri, iar meciul Stade Lausanne – Winterthur este exact ce căutăm în acest caz. Nu este un secret pentru nimeni că fotbalul elvețian este chiar atrăgător din acest punct de vedere.

Stade Lausanne și Winterthur nu sunt două dintre echipele mari din Țara Cantoanelor, dar sunt două grupări care nu păcălesc fotbalul. Nici nu s-au întâlnit de foarte multe ori de-a lungul istoriei, dar atunci când s-au aflat față în față, doar de 9 ori altfel, ambele au înscris în 7 dintre aceste partide.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții și cotea oferită de casele de pariuri este una ceva mai modestă, dar dacă o combinăm cu încă una, sau două opțiuni, facem profit. Vom miza așadar fără emoții pe varianta în care credem cu tărie ”ambele marchează”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,60.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 329 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 23 iulie, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul CS Mioveni – Rapid și o cotă de 1,60 pentru același pronostic, ”ambele marchează”, în Stade Lausanne – Winterthur, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29, numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT