Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 23 septembrie 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de vineri, 23 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri, unul amical și altul din Liga Națiunilor.
22.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 23 septembrie 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de vineri, 23 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri, unul amical și altul din Liga Națiunilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două două întâlniri de fotbal la nivel de echipe naționale și în care totul se învârte în jurul golurilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,42 la NetBet şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul amical Brazilia – Ghana, care începe la ora 21:30. Ambele reprezentative sunt în pregătire pentru Cupa Mondială din Qatar, competiție care va începe în mai puțin de două luni.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Finlanda – România, din penultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Națiunilor, programată de la ora 21:45. Aflate pe ultimele locuri în clasament, cele două selecționate nu au decât varianta victoriei.

Cotă de 1,62 de la Brazilia – Ghana pentru biletul zilei

Este o întâlnire în care ambii tehnicieni vor încerca să pună la punct ultimele detalii înainte de turneul final al Cupei Mondiale și din acest punct de vedere există posibilitatea să fie aruncați în luptă și jucători care de obicei nu prind primul ”11”.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu toate acestea, brazilienii sunt mari favoriți să câștige meciul care va avea loc în Franța, la Le Havre, mai ales că superstarul Neymar se află într-o formă de zile mari care îi face pe fani să fie extrem de încrezători pentru Mondial.

Cu un lot plin de vedete care joacă la marile cluburi din Europa, este de așteptat ca trupa lui Tite să facă spectacol în fața Ghanei. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la NetBet o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Finlanda – România aduc o cotă de 2,11

”Tricolorii” au plecat la Helsinki cu gândul numai la victorie, pentru că orice alt rezultat ne păstrează pe ultimul loc în grupă și va fi destul de dificil ca apoi să mai scăpăm de retrogradarea în Grupa C a Ligii Națiunilor.

Edi Iordănescu l-a pierdut pe căpitanul Vlad Chiricheș, accidentat în ultima etapă din Serie A, însă beneficiază de jucători în formă pe faza ofensivă. Denis Alibec este unul dintre aceștia, el renăscând parcă sub comanda lui Gică Hagi la Farul.

ADVERTISEMENT

Nordicii mizează ca de fiecare dată pe atacantul lor numărul 1, Teemu Pukki, pentru o victorie care să-i readucă în lupta pentru locul 1. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,11 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 342 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Brazilia – Ghana și o cotă de 2,11 pentru ”peste 2,5 goluri” la Finlanda – România, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,42. Numai bună pentru un câștig de 342 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT