Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 24 februarie 2023. Câștig de 450 de lei cu meciuri din România

Biletul zilei de vineri, 24 februarie 2023, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga.
23.02.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 24 februarie 2023 Castig de 450 de lei cu meciuri din Romania
Biletul zilei de vineri, 24 februarie 2023, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care deschid etapa cu numărul 27 din campionatul României și în care sunt implicate formații care au obiective diferite. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,50 la Unibet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC U Craiova – CS Mioveni, care începe la ora 18:00. Oltenii sunt într-un sprint prelungit în încercarea de a prinde in extremis ultimul loc de play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este UTA Arad – Farul Constanța, programată de la ora 23:00. Gazdele sunt cu cuțitul la os, dar ”marinarii” visează la titlu și vor să păstreze distanța în clasament.

Golurile de la FC U Craiova – CS Mioveni aduc o cotă de 1,94

Oltenii lui Nicolo Napoli au trei victorii consecutive după meciul pierdut la ”masa verde” cu Sepsi OSK și au venit la doar 5 puncte în spatele covăsnenilor. Speranțele ”juveților” sunt legate de programul mult mai greu al adversarilor în aceste ultime patru runde.

ADVERTISEMENT

Dar pentru a putea să prindă play-off-ul, FC U Craiova nu are voie să facă pași greșiți. Duelul cu CS Mioveni pare la îndemână, însă argeșenii sunt mult schimbați în bine de la venirea lui Nicolae Dică și nu știu ce înseamnă înfrângerea în 2023.

Punctele sunt importante pentru ambele formații, așa că este de așteptat ca jocul să fie unul spectaculos. La acest meci vom miza pe varianta ”se marchează în ambele reprize”, care are la Unibet o cotă de 1,94.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,32 de la UTA Arad – Farul pentru biletul zilei

Trupa lui Gică Hagi se află într-un moment de vis. Echipa joacă un fotbal plăcut, punctele se adună în clasament, acolo unde sunt două lungimi peste campioana en-titre CFR Cluj, iar peste toate forma arătată de Denis Alibec dă multă încredere.

Farul este obligată să câștige la Arad pentru a păstra distanța față de urmăritoare, însă nu va fi deloc ușor în fața unei formații care se află în mare foame de puncte. UTA este pe penultimul loc și orice pas greșit o apropie și mai tare de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca băieții lui Laszlo Balint să dea o replică serioasă liderului, mai ales că vor să obțină prima victorie în fața Farului după o pauză de aproape trei ani și jumătate. În aceste condiții, am ales pronosticul ”cele mai multe cornere: UTA Arad”, pentru că și cota de 2,32 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 450 de lei

bzo

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,94 pentru pronosticul ”se marchează în ambele reprize” în meciul FC U Craiova – CS Mioveni și o cotă de 2,32 pentru ”cele mai multe cornere: UTA Arad” la UTA Arad – Farul Constanța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,50. Numai bună pentru un câștig de 450 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT