Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 24 martie 2023. Câștig de peste 550 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024

Biletul zilei de vineri, 24 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din calificările pentru Campionatul European din 2024.
23.03.2023 | 22:00
Biletul zilei la pariuri vineri 24 martie 2023 Castig de peste 550 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024
Biletul zilei de vineri, 24 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din calificările pentru Campionatul European din 2024. Sursă foto: sportsnet.ca
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima etapă a preliminariilor Euro 2024, în care evoluează patru dintre cele mai puternice echipe de pe bătrânul continent. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,84 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Franța – Olanda, din Grupa B, care începe la ora 21:45. Este prima apariție a naționalei ”cocoșului galic” după finala pierdută la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Suedia – Belgia, din Grupa G, programată tot de la ora 21:45. Este un duel între două reprezentative care par că se află la finalul unui ciclu.

Golurile de la Franța – Olanda aduc o cotă de 1,98

Trupa lui Didier Deschamps începe o nouă aventură după ce în iarnă a ratat la mustață șansa de a-și apăra titlul mondial, iar debutul în preliminarii este cum nu se poate mai greu. Pentru că pe Stade de France vine imprevizibila formație a Olandei.

ADVERTISEMENT

Rămas fără căpitanul istoric Hugo Lloris, retras de la națională, Deschamps l-a numit căpitan pe Kylian Mbappe. Decizia a stârnit un mic val de indignare în rândul lotului, Antoine Griezmann și Olivier Giroud considerând că ar fi meritat să poarte banderola.

”Portocala mecanică” începe o nouă eră sub comanda lui Ronald Koeman și rămâne de văzut ce schimbări va face acesta după ce Louis van Gaal a dus formația până în sferturi la Mondial. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2-3”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,98.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,95 de la Suedia – Belgia pentru biletul zilei

”Dracii roșii” au încetat colaborarea cu selecționerul Roberto Martinez după dezastrul din Qatar când nu au reușit să treacă de faza grupelor, iar frâiele reprezentativei au fost preluate de Domenico Tedesco.

Dacă o parte dintre veteranii belgieni au spus adio naționalei, nu același lucru se întâmplă în tabăra suedezilor. Janne Andersson a surprins pe toată lumea când l-a chemat la 41 de ani pe Zlatan Ibrahimovic, care a jucat foarte puțin în acest sezon din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Cele două combatante au nevoie de schimbări majore la nivelul lotului, dar deciziile radicale întârzie să apară. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,95 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 556 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,98 pentru pronosticul ”total goluri: 2-3” în meciul Franța – Olanda și o cotă de 2,95 pentru ”sub 1,5 goluri” la Suedia – Belgia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,84. Numai bună pentru un câștig de 556 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT