Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 24 septembrie 2021. Golurile din Liga 1 și Bundesliga ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de vineri, 24 septembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
23.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 24 septembrie 2021 Golurile din Liga 1 si Bundesliga ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 1 și Bundesliga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,92 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Rapid București – FC Voluntari, din etapa a 10-a a Ligii 1 care va începe la ora 20:00. Cele două formații au un parcurs remarcabil în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Greuther Furth – Bayern Munchen, din runda a 6-a din Bundesliga, care are startul la ora 21:30. Este un duel dezechilibrat între liderul și codașa campionatului Germaniei.

Cotă de 1,86 de la Rapid – Voluntari pentru biletul zilei

Giuleștenii au avut un start de sezon ca din pușcă și au surprins pe toată lumea, dar în ultimele trei etape a venit și reculul, iar formația lui Mihai Iosif a uitat gustul victoriei. Mai mult s-a tot vehiculat faptul că charismaticul tehnician va fi înlocuit cu Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

La polul opus, ilfovenii au trei succese consecutive și au urcat pe locul 7 ăn clasament, bătând la porțile play-off-ului. Liviu Ciobotariu a reușit să imprime un stil de joc echipei sale, chiar dacă în continuare sistemul defensiv scârțâie.

Plecând de la această informație și mizând pe faptul că Rapidul și-a refăcut moralul după calificarea din Cupa României, am ales varianta ”Rapid marchează primul gol”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,86.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Greuther Furth – Bayern aduc o cotă de 2,10

Una dintre cele mai în formă echipe de pe continet în noul sezon este Bayern Munchen, iar întâlnirea care deschide etapa a 6-a din Bundesliga, pe terenul lanternei Greuther Furth, pare a fi doar o ”bagatelă” pentru elevii lui Julian Nagelsmann.

Cu un Robert Lewandowski în formă de grație, polonezul primind în această săptămână și trofeul Gheata de Aur, bavarezii sunt cu gândul la a face spectacol pe terenul formației cu cea mai slabă defensivă.

ADVERTISEMENT

Și cum Bayern are o medie de 4 goluri pe meci în campionat, nu este exclus să avem o partidă în care reușitele să curgă. Pentru acest joc am ales pronosticul ”peste 4,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 392 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”Rapid marchează primul gol” în meciul Rapid București – FC Voluntari și o cotă de 2,10 pentru ”peste 4,5 goluri” la Greuther Furth – Bayern Munchen, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,92. Numai bună pentru un câștig de 392 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: