Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri 25 iunie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de vineri, 25 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 306 de lei.
24.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 25 iunie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 23 iunie 2021, îl dedicăm unor meciuri din campionatele naționale care se dispută concomitent cu Campionatul European. Există competiții interne care fac ”concurență” spectacolului de la EURO 2020 și veți vedea că sunt întreceri spectaculoase. Și câștigul, de 306 lei mulțumită unei cote totale de 3,06, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit se dispută de la ora 21:00, în prima ligă a Norvegiei, altfel una dintre cele mai ofertante din punct de vedere al numărului de goluri care se înscriu etapă de etapă. Meciul la care ne-am oprit este cel dintre Lillestrom și Rosenborg. Cea de a doua echipă nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar gazdele sunt una dintre reprezentantele noilor aspirante la glorie.

ADVERTISEMENT

A doua propunere se joacă de la ora 21:45, este ora oficială la care de obicei se dispută întâlnirile din prima ligă a Irlandei. Waterford – Saint Patricks poate că nu vă spune mare lucru, dar și în acest caz, prima ligă a Irlandei, vorbim de un campionat la fel de spectaculos din punct de vedere al numărului consistent de goluri care se marchează.

Lillestrom – Rosenborg ne aduce o cotă de 1,60 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:00, Lillestrom – Rosenborg, putem încerca o mulțime de pariuri. Cum spuneam, campionatul din nordul continentului este chiar ofertant. Dacă vreți un mic secret, pe meciurile din prima ligă norvegiană putem paria aproape oricând pe goluri, pentru că în 80% din cazuri, în fiecare meci se înscriu cel puțin două goluri.

ADVERTISEMENT

Diferența de valoare dintre cele două combatante înclină balanța în favoarea multiplei campioane, Rosenborg, dar nici gazdele, chiar dacă au lipsit o vreme din eșalonul de elită, nu sunt o echipă de neglijat. Rosenborg a început perfect sezonul, însă în deplasare, chiar dacă pierde greu, Rosenborg este o bună încasatoare.

De-a lungul anilor, cele două echipe s-au întâlnit de 56 de ori. Lillestrom nu face parte din categoria echipelor de elită, tocmai de aceea linia de clasament a întâlnirilor directe este clar favorabilă oaspeților. Însă, un amănunt care face atractivă această întâlnire este acela că de foarte puține ori meciurile Lillestrom – Rosenborg s-au încheiat cu un rezultat strâns.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie vom miza și noi pe goluri și, da, ar trebui să dăm celor de la Rosenborg atuul echipei mai valoroase. Reamintindu-ne că în actualul sezon Rosenborg este o bună încasatoare în meciurile din deplasare vom miza cu încredere, pe „ambele marchează”, pont ce are o cotă de 1,60 la  Get’s Bet.

Waterford – Saint Patricks ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,90

Întâlnirea din campionatul Irlandei se încadrează în același tipar precum propunerea anterioară. Vorbim de un campionat, semi-profesionist totuși, în care fotbalul se practică de plăcere. Este un campionat în care evoluează multe dintre viitoarele staruri din fotbalul profesionist din Anglia, sau foști jucători care au evoluat în campionatul amintit.

ADVERTISEMENT

Nu există vedete în adevăratul sens al cuvântului, dar există mult entuziasm și speranțe pentru cei care vor să facă pasul spre fotbalul cu adevărat important. Acest lucru face ca meciurile din Irlanda să fie extrem de imprevizibile și foarte generoase ca număr de goluri.

Dacă Saint Patricks este lidera în Premier Division, eșalonul de elită, Waterford este un club mic, dar acest lucru nu înseamnă că nu este o ”nucă tare”, mai ales în meciurile de acasă. În sezonul în curs gazdele au evoluții mai degrabă modeste, pe când Saint Patricks luptă pentru titlul de campioană. Vom miza așadar pe o varianta „X2 și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,90 la  Get’s Bet.

306 de lei câștigați cu biletul zilei din 25 iunie


În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de vineri, 25 iunie, Lillestrom – Rosenborg, respectiv Waterford – Saint Patricks, ne aduc o cotă totală de 3,06 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele cazuri ne așteptăm la goluri din partea tuturor echipelor implicate.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: