Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 25 martie 2022. Meciurile interțări ne aduc un câștig de aproape 350 de lei

Biletul zilei de vineri, 25 martie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal, unul din barajul zonei africane pentru CM și altul amical.
24.03.2022 | 20:30
Biletul zilei la pariuri vineri 25 martie 2022 Meciurile intertari ne aduc un castig de aproape 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri interțări, în care se vor înfrunta jucători de mare calibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,59 la Superbet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Egipt – Senegal, din prima manșă a barajului zonei Africii pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar, care va începe la ora 21:30. Este o reeditare a finalei Cupei Africii pe Națiuni de acum o lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este amicalul Franța – Coasta de Fildeș, care are startul la ora 22:15. Naționala lui Didier Deschamps apare pentru prima dată în 2022 în fața propriilor suporteri.

Cotă de 1,75 de la Egipt – Senegal pentru biletul zilei

Este probabil cel mai așteptat meci din barajul african pentru calificarea la turneul final din Qatar. Cele mai bune două formații ale continentului se vor afla față în față după finala de la Cupa Africii, iar una dintre ele va rămâne acasă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Va fi un nou duel de gală între prietenii Mohamed Salah și Sadio Mane, colegi la Liverpool. Acum o lună și jumătate, senegalezul a ieșit triumfător, dar egipteanul așteaptă cu nerăbdare momentul revanșei.

Ținând cont de faptul că pe terenul din Cairo vor fi multe nume mari ale fotbalului mondial, este de așteptat să vedem un meci cu multe reușite. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2-5”, care are la Superbet o cotă de 1,75.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Franța – Coasta de Fildeș aduc o cotă de 2,05

Campioana mondială en-titre s-a calificat fără emoții la turneul final ce va avea loc la finalul acestui an, iar acum începe seria de meciuri de pregătire pentru că selecționerul Didier Deschamps își dorește cu ardoare să-și apere trofeul, mai ales că se zvonește că apoi va părăsi postul.

Naționala ”cocoșului galic” va fi privată de prezența lui Karim Benzema, care este accidentat, în locul său fiind rechemat Olivier Giroud, dar la lot sunt alte nume sonore precum Kylian Mbappe, Antoine Griezmann sau Paul Pogba.

ADVERTISEMENT

Ivorienii vin la amicalul de la Marsilia cu gândul de a arăta că a fost vorba doar de ghinion atunci când au ratat calificarea la CM sau când au fost eliminați prematur la Cupa Africii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 2-3”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 341 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,75 pentru pronosticul ”total goluri: 2-5” în meciul Egipt – Senegal și o cotă de 2,05 pentru ”total goluri: 2-3” la Franța – Coasta de Fildeș, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,59. Numai bună pentru un câștig de 341 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: