Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 25 septembrie 2020. Superprofit cu Liga 1 și Ligue 1

24.09.2020 | 23:39
Biletul zilei la pariuri vineri 25 septembrie 2020 Superprofit cu Liga 1 si Ligue 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 25 septembrie 2020. S-au terminat jocurile din cupele europene, iar acum atenția noastră se îndreaptă către competițiile interne. Astfel că am selectat pentru biletul zilei de vineri la pariuri un meci din Liga 1 și unul din Ligue 1, am obținut o cotă totală de 3,87 de la Unibet și ne-am putea bucura de un câștig de aproape 390 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei. Aveți încredere în noi, pentru că și biletul de joi a fost verde și ați fi putut face un profit frumușel dacă ne-ați fi urmat sfaturile.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu partida FC Argeș – Universitatea Craiova (ora 21:00), din etapa a cincea a Ligii 1 la fotbal. La prima vedere, pare o partidă foarte dezechilibrată, cu un solist clar, pentru că se întâlnesc o codașă și liderul campionatului.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat pentru biletul zilei de vineri la pariuri vine din prima ligă franceză și anume Lille – Nantes (ora 22:00), gazdele fiind favorite la victorie în opinia bookmakerilor.

Cotă de 1,81 pentru biletul zilei la pariuri de la FC Argeș – Universitatea Craiova

FC Argeș este un una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 în acest debut de campionat, cu doar un singur punct obținut în primele 4 etape. Piteștenii resimt din plin diferența de eșalon și nu reușesc deocamdată sa facă față niciunui adversar. Dovada cea mai elocventă e meciul din etapa trecută, când au pierdut fără drept de apel, scor 0-3, în fața unui FCSB decimat de coronavirus, care a aliniat o echipă plină de rezerve. Apărarea gazdelor e și ea de coșmar, cu 9 goluri încasate în 3 partide.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Universitatea Craiova, în schimb, este surpriza plăcută de până acum, oltenii lui Cristiano Bergodi reușind maximum de puncte, deși au întâlnit echipe cu pretenții ca Sepsi, Viitorul sau Astra. În plus, Craiova stă foarte bine și la capitolul atac, cu o medie de peste 2 goluri pe meci, singura confruntare în care nu a reușit să înscrie decât o singură dată fiind cea cu Sepsi, din prima etapă.

Prin urmare, ținând cont de ceea ce au arătat cele două echipe până acum, de diferența clară de valoare dintre cele două loturi, dar și de obiectivele diametral opuse, nu avem decât o singură variantă de jucat la acest meci: victoria oaspeților. Numai că vom risca puțin și vom adăuga și goluri la pronostic, drept pentru care vă propunem să mergem pe „2 solist și oaspeții marchează două goluri”, care are o cotă de 1,81 la Unibet.

ADVERTISEMENT

Golurile lui Lille aduc o cotă de 2,14 la biletul zilei la pariuri

Lille a început bine campionatul în Franța, fiind una dintre puținele echipe neînvinse în cele 4 etape disputate până acum. Cu 8 puncte adunate din 2 victorii și 2 egaluri, Lille e pe locul 5 în clasament, spre deosebire de Nantes, care ocupă abia poziția a 15-a (5 puncte acumulate din 1 victorie, 2 egaluri și 1 înfrângere).

Lille stă mai bine decât adversara sa de astăzi și în ceea ce privește meciurile directe, pe care a învins-o în 7 dintre dintre ultimele 8 confruntări. Și tot în 7 dintre ultimele 8 „directe”, Lille a marcat de cel puțin două ori. Astfel că spre acest pronostic ne vom îndrepta atenția și noi pentru biletul zilei la pariuri, cota de 2,14 oferită de Unibet pentru „Lille marchează peste 1,5 goluri” fiind extrem de tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 3,87 pentru un posibil câștig de aproape 390 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, vineri 25 septembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,81 pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri oaspeții” la FC Argeș – Universitatea Craiova și o cotă de 2,14 pentru pronosticul „peste 1,5 goluri gazdele” la Lille – Nantes, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 3,87. Numai bună pentru un câștig de aproape 390 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT