Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 august 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din SuperLiga

Biletul zilei de vineri, 26 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal care deschid etapa 7-a din campionatul României.
25.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 26 august 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din SuperLiga
Biletul zilei de vineri, 26 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal care deschid etapa 7-a din campionatul României. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din SuperLiga, în care sunt implicate formații aflate în partea de jos a clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,81 la Fortuna şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Voluntari – Universitatea Cluj, care va începe la ora 18:45. Sunt două formații care suferă la capitolul puncte, dar și al jocului, iar acest lucru se vede cel mai bine în ierarhia din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este UTA Arad – FC U Craiova, care se va disputa de la ora 21:30. Oltenii au arătat un fotbal spectaculos până acum, dar rezultatele sunt departe de așteptări.

Golurile de la FC Voluntari – U Cluj aduc o cotă de 1,79

Ambele echipe sunt în mare suferință, deși gazdele au mai reușit uneori să scoată și puncte din jocurile anterioare. Ținând cont de aceste aspecte e de așteptat ca ilfovenii să se afle la cârma jocului și să fie cei care caută mai insistent victoria.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După un start de sezon cu două remize nesperate, cu FCSB și Universitatea Craiova, clujenii au avut o cădere abruptă și au înregistrat patru înfrângeri consecutive ce au dus la schimbarea lui Erik Lincar cu Eugen Neagoe.

”Geană” nu are prea mult timp la dispoziție să schimbe ceva, însă e cunoscut faptul că este un tehnician pragmatic. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 1-2”, care are la Fortuna o cotă de 1,79.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,13 de la UTA Arad – FC U Craiova pentru biletul zilei

”Bătrâna Doamnă” este departe de așteptările dinaintea sezonului, iar acest lucru a încins atmosfera în vestiar. Există un conflict între antrenorul Ilie Poenaru și câțiva jucători exponențiali și asta se vede în jocul și rezultatele echipei.

FC U Craiova este printre formațiile care au etalat un fotbal plăcut în startul acestui sezon după instalarea pe banca tehnică a lui Marius Croitoru, însă și aici rezultatele sunt contradictorii și de aceea locul în clasament este departe de obiectivul propus.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci pe muchițe de cuțit, ambele combatante având nevoie de puncte pentru a se redresa. În aceste condiții, am ales pronosticul ”se marchează mai multe goluri în repriza 2”, pentru că și cota de 2,13 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 381 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,79 pentru pronosticul ”total goluri: 1-2” în meciul FC Voluntari – Universitatea Cluj și o cotă de 2,13 pentru ”se marchează mai multe goluri în repriza 2” la UTA Arad – FC U Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,81. Numai bună pentru un câștig de 381 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT