Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 februarie 2021. Patru goluri pentru un câştig de peste 300 de lei

25.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 26 februarie 2021Patru goluri pentru un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 februarie 2021. Finalul de săptămână aduce startul de etapă în multe dintre campionatele europene. Este şi cazul Bundesligii şi al Ligue 1, competiţii care ne pot aduce un câştig de peste 300 de lei, graţie unei cote totale de 3,27 la Get’s Bet, pentru 4 goluri în cele două meciuri selectate de noi.

Primul meci de pe biletul zilei este Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, de la 21:30, în etapa 23 a Bundesligii. Oaspeţii sunt cea mai în formă echipă din campionat şi pornesc având prima şansă la victorie în faţa unei formaţii fără victorie de trei runde.

ADVERTISEMENT

Rennes – Nice este cel de-al doilea duel de pe biletul zilei. Jocul contează pentru etapa 27 din Ligue, iar fluierul de start se dă la 22:00. Se întâlnesc două echipe în criză de rezultate, între care una are aspiraţii europene, iar cealaltă speră să evite retrogradarea. La cum se prezintă clasamentul, doar oaspeţii îşi îndeplinesc obiectivul în acest moment.

Două goluri ale oaspeţilor aduc o cotă de 1,71 pe biletul zilei

Werder Bremen, locul 12 în Bundesliga, nu trece prin cea mai bună perioadă. Are trei etape consecutive fără victorie, iar în ultimele două meciuri nu a reuşit să marcheze: 1-1 cu Schalke (ultima clasată), 0-0 cu Freiburg (ambele remize pe teren propriu) şi 0-4 la Hoffenheim. Momentan, gazdele nu trebuie să îşi facă griji în privinţa retrogradării, sunt la 5 puncte de locul de baraj şi 6 de prima poziţie ce duce în „Zweite“ şi au un meci mai puţin decât formaţiile clasate mai jos.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Frankfurt este cea mai în formă echipă din campionat: 15 puncte în ultimele 5 etape, un singur egal în ultime 10 (28 de puncte) şi o singură înfrângere în ultimele 17 runde. În etapa precedentă a bătut campioana Bayern cu 2-1. În 2021, are un singur eşec, un 1-4 cu Leverkusen în 16-imile Cupei, iar în rest a marcat de cel puţin două ori în fiecare joc din acest an.

Istoria directelor este de partea lui Eintracht, care nu a pierdut niciodată în ultimii doi ani, în 5 partide disputate. Au fost două remize 2-2 în 2019, câte una cu fiecare dintre cele două în calitate de gazdă, urmate de două victorii ale lui Frankfurt, 2-0 în Cupă acasă şi 3-0 în Bundesliga afară, iar în turul acestei ediţii de campionat s-a terminat 1-1. „Peste 1,5 goluri oaspeţi“ are cota 1,71 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,90 pe biletul zilei, pentru două reuşite ale gazdelor

Rennes trece printr-o perioadă slabă, fără succes de şase meciuri (5 în campionat, plus o eliminare din Cupa Franţei în faţa lui Angers 1-2). Din această cauză, gazdele au ieşit din zona locurilor de cupe europene şi au căzut până pe poziţia a opta, cu 38 de puncte. Totuşi, Lens, care e pe 5 – clasare care asigură prezenţa în Europa League -, e la doar două puncte distanţă, ecart ce poate fi recuperat printr-un succes în meciul pe care Rennes îl are restant.

De partea cealaltă, Nice, formaţia antrenată de românul Adrian Ursea, e pe 16, cu 29 de puncte, la şase de primul loc ce duce în Ligue 2. Nice s-a calificat în 16-imile Cupei, după 3-1 cu Nimes, dar în campionat stă rău la rezultate recente. În precedentele şase runde, a pierdut de 5 ori şi a acumulat doar 3 puncte, dintr-un 3-0 cu Angers pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Rennes este echipa mai mai bine clasată, mai valoroasă şi favorita bookmakerilor, dar, pe teren propriu, nu a mai câştigat un meci cu Nice din 2015. În schimb, s-a impus în tur, cu scorul de 1-0, pe Riviera. Nice a marcat în fiecare din ultimele 3 deplasări din Ligue 1, dar a pierdut de fiecare dată: 1-2 la Monaco, 1-2 la PSG şi 2-3 la Marseille, trei adversare tari. De altfel, Nice are un singur succes pe terenurile echipelor cu pretenţii de cupe europene, 1-0 la Lens. „Peste 1,5 goluri gazde“ are cota 1,90 la Get’s Bet.

Biletul zilei ne triplează banii cu patru goluri

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 februarie 2021
Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 februarie 2021

În concluzie, 4 goluri ne sunt suficiente pentru a ne tripla banii. Avem nevoie de două reuşite ale lui Eintracht Frankfurt la Bremen şi de alte două ale lui Rennes pe teren propriu cu Nice. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 3,27 pentru pronosticurile noastre, iar cu o miză de 100 de lei, obţinem un câştig potenţial de 327 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT