Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 mai 2023. Câștig de aproape 700 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de vineri, 26 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 700 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A.
25.05.2023 | 22:15
Biletul zilei la pariuri vineri 26 mai 2023 Castig de aproape 700 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de vineri, 26 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 700 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele României și Italiei, în care obiectivele formațiilor sunt diferite. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,80 la NetBet şi aşteptăm un profit acceptabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC U Craiova – FC Voluntari, din primul baraj pentru cupele europene din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Ambele echipe visează să ajungă în Conference League, astfel că va fi un joc tensionat.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sampdoria Genova – Sassuolo, din runda a 37-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Un joc fără nicio miză, cărțile fiind deja făcute pentru cele două echipe.

Cotă de 2,50 de la FC U Craiova – FC Voluntari pentru biletul zilei

Interes maxim pentru partida de pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde cele două combatante vor încerca să ajungă în finala barajului european, acolo unde aștepată deja campioana en-titre CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Oltenii, care au început mișcările de trupe pentru sezonul viitor, par favoriți, însă ilfovenii au reprezentat tot timpul o nucă tare. Calitatea pare să fie de partea ”juveților”, dar elevii lui Liviu Ciobotariu au ambiția de a produce surpriza.

Miza este una uriașă, așa că este de așteptat să vedem un joc închis, mai ales că FC Voluntari este o formație care știe foarte bine cum să-și blocheze adversarul. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 1,5 goluri”, care are la NetBet o cotă de 2,50.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Sampdoria – Sassuolo aduc o cotă de 2,72

Pe Stadio Comunale Luigi Ferraris din Genova este un meci de vacanță, deoarece niciuna dintre echipe nu mai are nicio miză în acest de final de sezon, iar acest lucru ar putea însemna o descătușare și un joc spectaculos.

Sampdoria se află în cel mai negru sezon din ultimii ani, fiind virtual retrogradată în Serie B. Genovezii au făcut un sezon mai mult decât modest cu doar trei victorii, dar au prilejul de a lăsa o impresie bună la ultimul joc de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Sassuolo nu a strălucit nici ea, însă este la mijlocul clasamentului fără emoții că ar putea retrograda. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri Sampdoria: 2-3”, pentru că și cota de 2,72 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 680 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,50 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri” în meciul FC U Craiova – FC Voluntari și o cotă de 2,72 pentru ”interval goluri Sampdoria: 2-3” la Sampdoria Genova – Sassuolo, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,80. Numai bună pentru un câștig de 680 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT