Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 27 noiembrie 2020. Două meciuri, un singur pronostic, profit de 240 de lei

26.11.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 27 noiembrie 2020 Doua meciuri un singur pronostic profit de 240 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 27 noiembrie 2020. Golul e esenţă fotbalului şi nouă ne plac meciurile în care se înscrie. Vă propunem un biletul cu două pronosticuri identice pentru care, dacă mizaţi 100 de lei la Get’s Bet, puteţi primi 337 de lei. Tot ce trebuie să se întâmple e să marcheze toate cele patru echipe.

Primul meci de pe biletul zilei este Wolfsburg – Werder Bremen. Fluierul de start se dă la ora 21:00, iar meciul contează pentru etapa cu numărul 9 din Bundesliga. Este un duel între două echipe specialiste în remize.

ADVERTISEMENT

Crystal Palace – Newcastle, de la 21:30, este a doua partidă de pe biletul zilei. Sunt două formaţii despărţite de două puncte şi 4 poziţii, după 9 runde, în clasamentul Premier League, iar meciul se anunţă a fi echilibrat. Din păcate, se va desfăşura tot cu tribunele goale, planul guvernului britanic presupune accesul fanilor pe stadion după data de 2 decembrie.

„Ambele marchează“ are cota 1,68 pe biletul zilei

Wolfsburg este una dintre cele două echipe din campionatul Germaniei care nu au cunoscut înfrângerea în primele 8 etape. Doar Leverkusen a mai reuşit această performanţă. Totuşi, cele 5 remize înregistrate până în acest moment i-au tras pe „lupi“ în jos în clasament, unde se clasează doar pe locul 6. Wolfsburg a început cu 4 egaluri (0-0 cu Leverkusen şi Augsburg, 1-1 cu Freiburg şi Gladbach), a urmat o victorie 2-1 cuBielefeld, un nou egal (1-1 cu Hertha) şi alte două succese (2-1 cu Hoffenheim şi 2-0 cu Schalke).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Werder Bremen a debutat cu stângul, o înfrângere 1-4 pe teren propriu cu Hertha, dar şi-a revenit rapid. Două victorii (3-1 cu Schalke şi 1-0 cu Bielefeld) şi cinci remize, toate 1-1 (cu Freiburg, Hoffenheim, Frankfurt, Koln şi Bayern) au însemnat o serie de 7 meciuri fără eşec. Bremen a reuşit să înscrie în fiecare meci din acest start de campionat.

Din 2016, cele două s-a întâlnit de nouă ori, de fiecare dată în Bundesliga. Dintre cele nouă confruntări, 7 s-au terminat cu goluri în ambele porţi, 6 au fost victorii ale lui Bremen (4 acasă şi 2 afară), două au fost remize (ambele 1-1, câte una pe fiecare teren) şi ultima a fost un succes cu 1-0 al lui Wolfsburg în deplasare, în luna iunie. Forma bună şi rezultatele recente indică un meci echilibrat, cu şanse mari de a se termina la egalitate. Totuşi, un pariu pe „X“ este puţin prea riscant, aşa că ne-am orientat pe goluri. „Ambele marchează“ are cota 1,68 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Două echipe, două goluri, cotă 2,00

Crystal Palace a avut evoluţii destul de bune în primele 9 meciuri şi a acumulat 13 puncte, ocupând locul 11. A obţinut victorii importante, 3-1 pe terenul lui Manchester United, 1-0 cu Southmpton sau 4-1 cu Leeds, dar a pierdut dureros, 0-4 cu Chelsea, 0-2 cu Wolves sau 0-1 cu Burnley. Pe teren propriu, a înscris de fiecare dată, inclusiv în înfrângerea 1-2 cu Everton şi remiza 1-1 cu Brighton.

Newcastle e pe poziţia a 15-a, cu trei victorii, două remize şi patru înfrângeri, golaveraj 10-15. Interesant e că procentajul punctelor obţinute este mai bun în deplasare (5 puncte din 4 meciuri – 1,25) decât pe teren propriu (6 din 5 – 1,20). „Coţofenele“ au o singură victorie în ultimele 5 runde şi vin după două înfrângeri consecutive cu scorul de 0-2, cu Chelsea şi Southampton.

ADVERTISEMENT

În duelurile directe, nu s-a marcat prea mult în ultimii 5 ani. Din 2016, au fost 7 confruntări în care s-au înscris fix 7 goluri. Newcastle a câştigat de trei ori pe teren propriu cu 1-0, Palace a învins cu acelaşi scor în două rânduri, o dată acasă şi o dată afară, iar alte două jocuri s-au încheiat la egalitate, 0-0 şi 1-1, ambele pe terenul gazdelor de azi. Chiar dacă istoria ne spune că nu va ploua cu goluri pe Selhurst Park, noi ne aşteptăm la cel puţin o reuşită din partea fiecăreia. „Ambele marchează“ are cota 2,00 la Get’ Bet.

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 noiembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 noiembrie 2020

 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT