Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 28 mai 2021. Golurile ne aduc peste 400 de lei

Biletul zilei la pariuri de vineri, 28 mai 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de peste 400 de lei.
27.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 28 mai 2021 Golurile ne aduc peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Cum majoritatea campionatelor importante de fotbal din Europa s-au încheiat, ne vom axa aria de interes și vom plasa pariuri pe meciurile din întrecerile nordice. Propunerile noastre pentru biletul zilei la pariuri de vineri, 28 mai 2021, vin din ligile daneze, respectiv finlandeze şi beneficiază de o cotă totală de 4,12 la  Get’s Bet.

Prima propunere vine din campionatul Finlandei. Aici nu s-au disputat decât opt etape, deci avem un sezon întreg în față să facem profit grație golurilor care se înscriu pe bandă rulantă. Sugestia noastră vine din întâlnirea HJK Helsinki AC Oulu.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere este și mai interesantă, cu atât mai mult cu cât vizează o prezență în viitoarea ediție a cupelor europene. Din play-off-ul pentru Europa ne-am oprit la disputa dintre Aarhus Gymnastikforening și Aalborg BK. Meciul se dispută în manșă unică și este cu atât mai atractiv.

HJK Helsinki – Oulu ne aduce o cotă de 2,75

Campionatul de fotbal al Finlandei este printre cele mai spectaculoase din punct de vedere al numărului mare de reușite/meci. Din acest punct de vedere, și pentru că urmărim să facem profit dintr-o investiție decentă vom miza fără rezerve pe meciul din Veikkausliiga, eșalonul de elită al ”Țării celor 1000 de lacuri”.

ADVERTISEMENT

Nu s-au disputat decât cinci etape, dar sunt suficiente pentru a ne face o părere despre ceea ce ar trebui să se întâmple pe viitor, cu atât mai mult în meciul pe care l-am ales noi. Gazdele de la Helsinki se numără printre favoritele întrecerii, iar rezultatele obținute în primele etape exact asta demonstrează.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Vom miza pe goluri multe tocmai pentru că HJK are deja o medie de peste două reușite per meci marcate, în vreme ce Oulu are aceeași medie, de peste două goluri per meci, dar încasate. Din experiența anilor anteriori putem spune că în Finlanda fotbalul se joacă pe goluri. Contează, evident, și rezultatul final, dar asta doar pentru cluburile profesioniste, care își propun participări în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Astfel stând lucrurile vom paria cu încredere pe „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pont ce are o cotă fantastică de 2,75 la  Get’s Bet.

Ultimul duel pentru Europa, din campionatul danez ne aduce o cotă de 1,50

O ”finală” pentru cupele europene este întotdeauna una extrem de interesantă. Poate am fi tentați să mergem pe ideea de joc tacticizat, dacă vreți ideea ”old schoool” conform căreia echipa care nu primește gol, nu are, logic și natural, cum să piardă.

ADVERTISEMENT

E perfect adevărat și imposibil de combătut teoria enunțată, însă vom miza pe altceva în întâlnirea dintre Aarhus Gymnastikforening și Aalborg BK. Pentru că vorbim de două foste campioane și pentru că meciul se joacă la Aarhus, dar și pentru că această echipă nu a mai câștigat un trofeu de la jumătatea anilor ’90, vom miza pe avantajul terenului propriu.

Setea de succes a gazdelor nu garantează neapărat o victorie. Meciul se poate încheia și la egalitate, ba chiar am fi tentați să spunem că Aalborg, mult mai obișnuită cu succesul în ultimii ani, este favorită. Totuși, sezonul mai degrabă modest al lui Aalborg ne întărește convingerea că miza corectă este „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,50 la  Get’s Bet.

412 de lei câștigați cu biletul zilei din 28 mai

În concluzie, cele două dueluri, din campionatele nordice, ale Finlandei, respectiv Danemarcei, ne aduc o cotă totală de 4,12 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Dacă în prima propunere ne așteptăm la un meci deschis, cu goluri multe, în barajul pentru Europa vom merge pe o miză de siguranță.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT