Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 3 decembrie 2021. Meciurile din România și Portugalia ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de vineri, 3 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal care deschid etapele din România și Portugalia.
02.12.2021 | 21:30
Biletul zilei la pariuri vineri 3 decembrie 2021 Meciurile din Romania si Portugalia ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 1 și Primeira Liga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,65 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit impresionant.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Academica Clinceni – Dinamo București, din etapa a 18-a a Ligii 1, care va începe la ora 21:00. Este derby-ul suferinței între ultimele clasate și un bun prilej pentru ambele de a-și da un restart.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este derby-ul orașului Lisabona între Benfica și Sporting, din runda a 13-a a campionatului portughez, care are startul la ora 23:15. Orgoliile sunt la un nivel înalt, mai ales că și lupta din clasament e una pasionantă.

Victoria lui Dinamo aduce o cotă de 1,55

Fără doar și poate este o partidă în care ambele combatante vin cu moralul la pământ din cauza pozițiilor din clasament, dar ”câinii” au un ușor avantaj după ce etapa trecută au reușit să scoată un punct într-un alt joc cu o contracandidată în lupta pentru retrogradare, FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ilfovenii sunt în căutarea primei victorii din acest sezon și fac tot posibilul pentru a o obține. Astfel, ei au cerut Jandarmeriei ca meciul să se joace fără spectatori, în ciuda faptului că ar fi putut fi prezenți fani în limita a 30 la sută din capacitatea arenei din Giurgiu.

Mircea Rednic pregătește o revoluție în rândul lotului în această iarnă, dar până atunci trebuie să se descurce cu ce are la dispoziție. Pentru acest meci vom alege pentru varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,35 de la Benfica – Sporting pentru biletul zilei

Marele derby al fotbalului portughez vine într-un moment în care ambele formații sunt pe val. Sporting și-a asigurat prezența în optimile de finală ale Champions League, iar Benfica este și ea la un pas de o performanță similară și de a trimite Barcelona în Europa League.

Trupa lui Jorge Jesus vine după un meci cu Belenenses care a durat doar 48 de minute și care a fost oprit la scorul de 7-0 după ce adversarul a rămas în 6 jucători, după ce începuse jocul cu doar 9 fotbaliști din cauza problemelor de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Benfica este la un punct în cpatele rivalelor FC Porto și Sporting și vor să profite de avantajul terenului propriu în derby pentru a mai urca cel puțin un loc. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”1 solist la pauză”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 365 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,55 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Academica Clinceni – Dinamo București și o cotă de 2,35 pentru ”1 solist la pauză” la Benfica – Sporting, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,65. Numai bună pentru un câștig de 365 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT