Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 3 iulie 2020. Triplăm banii cu doar două meciuri

02.07.2020 | 23:21
Biletul zilei la pariuri vineri 3 iulie 2020 Triplam banii cu doar doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 3 iulie 2020. Pentru biletul de astăzi ne bazăm pe victoriile Universităţii Craiova şi Atletico Madrid pentru a obţine o cotă totală de 2,89 la Unibet. Oltenii sunt favoriţi în disputa cu Gaz Metan, iar elevii lui Simeone ar trebui să ia toate punctele cu Mallorca.

De la 20:00, Universitatea Craiova merge pe terenul lui Gaz Metan Mediaş pentru etapa a şasea din play-off-ul Ligii 1. Se anunţă un meci uşor pentru trupa lui Cristiano Bergodi, pentru că gazdele sunt decimate, după ce mai mulţi jucători au părăsit echipa la 1 iulie.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid – Mallorca se joacă de la 23:00, în runda cu numărul 34 din La Liga spaniolă. Cholo Simeone a reuşit să-şi urce echipa până pe locul 3, după restartul competiţiilor, şi continuă să acumuleze puncte pe bandă rulantă.

Biletul zilei la pariuri, vineri, 3 iulie 2020. Gaz Metan are echipa decimată

Gaz Metan Mediaş este ultima în play-off şi singura care nu are nicio victorie în primele 5 etape. Mai mult, 8 jucători au părăsit clubul ardelean la 30 iunie, când le-au expirat contractele şi au ales să nu prelungească până la finalul sezonului. Dusan Uhrin va fi nevoit să apeleze la mai mulţi juniori pentru a putea trimite 11 jucători pe teren.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 şi s-a apropiat la un singur punct de liderul CFR, pe care l-a învins cu 3-2, chiar în Gruia, în etapa trecută. O nouă victorie astăzi va fi sinonimă cu prima poziţie pentru olteni, cel puţin până duminică, atunci când CFR joacă la Astra. Trupa din Bănie e cea mai în formă de când s-au reluat meciurile, având victorii pe linie în cele trei etape disputate. Toate la limită şi cu cel puţin 3 goluri pe tabelă. Unibet oferă o cotă foarte bună de 1,63 pentru „2 şi peste 1,5 goluri“.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Atletico e zgârcită în goluri

Atletico Madrid nu a pierdut niciunul dintre cele 6 meciuri jucate de la reluarea La Liga. Are două egaluri, cu Bilbao şi Barcelona, şi în rest numai victorii. Rezultatele foarte bune au dus-o până pe locul al treilea, în condiţiile în care, la momentul întreruperii campionatului, Atletico era pe 6. Simeone vrea să clădească un avans cât mai mare faţă de locul 5 pentru a fi sigur de participarea în Liga Campionilor, dar şi pentru a-şi putea odihni jucătorii în ultimele etape în vederea Final 8-ului din Champions League. Până acum, în stilul caracteristic, Simeone nu a oferit prea mult spectacol, doar egalul cu Barcelona şi victoria la scor cu Osasuna înregistrând mai mult de 3 goluri.

ADVERTISEMENT

Mallorca pare condamnată la revenirea în liga secundă, ocupând locul 18, cu 29 de puncte. Pentru a se salva ar trebui să recupereze 5 puncte faţă de Celta Vigo, pe care a învins-o în etapa trecută. A fost singurul succes al celor de la Mallorca în cele 6 runde jucate de la reluarea meciurilor. Pe terenul lui Atletico n-a câştigat din 2006, dar a lipsit multă vreme din La Liga. A smuls 5 egaluri în ultimele 7 vizite la Madrid, dar pe vremea aceea Atletico nu era la fel de bună ca acum. „1 şi sub 3,5 goluri“ are cota 1,77 la Unibet.

Biletul zilei la pariuri, 3 iulie
Biletul zilei la pariuri, 3 iulie

În concluzie, victoria Universităţii Craiova pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, cu cel puţin 2 goluri marcate, coroborată cu succesul lui Atletico Madrid, pe teren propriu, în faţa Mallorcăi, într-un meci cu maximum 3 goluri, înseamnă o cotă totală de 2,89 la Unibet. Adică un profit de 189 de lei pentru 100 mizaţi.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT