Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 30 aprilie 2021. Câștig de peste 340 de lei din Liga 2 și Liga 1

29.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 30 aprilie 2021 Castig de peste 340 de lei din Liga 2 si Liga 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 30 aprilie 2021. Un meci din Liga 2 și altul din Liga 1, o cotă totală de 3,46 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 340 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul dintre ASU Poli Timișoara și Dunărea Călărași, din etapa a șase a play-off-ului din Liga 2, care va începe la ora 15:00. Este o partidă decisivă pentru pentru vedea dacă gazdele se mai pot bate cu șanse la locurile care duc la baraj.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Gaz Metan Mediaș – FC Argeș, din etapa a cincea a play-out-ului din Liga 1, care are startul la ora 17:30. Ambele formații par scăpate de grijile retrogradării așa că sunt speranțe pentru un joc spectaculos.

Meciul ASU Poli – Dunărea Călărași aduce o cotă de 2,25 la biletul zilei

Runda a șasea a play-off-ului este deschisă de întâlnirea de la Timișoara în care gazdele își joacă una dintre ultimele șanse de a prinde un loc de baraj, în timp ce oaspeții sunt cu gândul la promovarea directă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chiar dacă are șanse mari să ajungă cel puțin la baraj, echipa lui Cristian Pustai traversează o perioadă extrem de dificilă, jucătorii fiind neplătiți d eluni bune. De altfel, aceștiau au făcut și o grevă în această săptămână, refuzând să se antrenze.

ASU Poli este marea dezamăgire a acestui play-off, nereușind să câșge niciun meci și având un singur punct în cinci meciuri. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Gaz Metan – FC Argeș aduc o cotă de 1,54 pentru biletul zilei

Startul etapei a cincea a play-out-ului din Liga 1 este dat de meciul Gaz Metan – FC Argeș. Sunt două dintre cele mai în formă formații ale acestui mini-campionat și ambele sunt cu gândul la locul 7 care le-ar permite să ajungă în barajul pentru cupele europene.

Ambele vin după două victorii frumoase: Gazul 4-1 cu Dinamo București pe teren propriu și 2-1 cu Hermannstadt într-un meci jucat la Mediaș dar considerat în deplasare, iar Argeșul 1-0 cu Astra în deplasare și 4-1 cu UTA Arad acasă.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Gaz Metan și FC Argeș sunt echipele cu cele mai multe goluri marcat în play-off. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,54.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 346 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul ASU Poli Timișoara – Dunărea Călărași și o cotă de 1,54 pentru ”peste 1,5 goluri” la Gaz Metan Mediaș – FC Argeș, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,46. Numai bună pentru un câștig de 346 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT