Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 30 iulie 2021. Câștig de aproape 330 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de joi, vineri, 30 iulie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 329 de lei.
29.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 30 iulie 2021 Castig de aproape 330 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de vineri, 30 iulie 2021, am ales două super dueluri de tradiție din campionatele României și Irlandei. Primul dintre acestea, cel dintre Rapid și Farul Constanța se joacă de la ora 21:30. A doua propunere este duelul pentru titlu dintre Shamrock Rovers și Saint Patricks și se joacă de la 22:00. Și câștigul de 329 lei mulțumită unei cote totale de 3,29, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit este cel din Liga 1, dintre Rapid și Farul, două echipe care au lipsit atât de multă vreme din primul eșalon. Fie și doar alăturarea celor două nume ne trezește interesul pentru această dispută. Dacă ne gândim și că sunt două dintre formațiile frumoase ale fotbalului românesc, tentația este cu atât mai mare.

ADVERTISEMENT

A doua propunere, cum spuneam, se dispută de la 22:00, în Irlanda. Și în acest caz numele combatantelor, Shamrock Rovers și Saint Patricks este le fel de atractiv ca în prima opțiune. În fond vorbim de două dintre cele mai galonate echipe din țara în care fotbalul, deși nu este sportul preferat, se joacă la o intensitate maximă.

Rapid – Farul ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,80

Întâlnirea dintre Rapid și Farul va fi în primul rând un duel al antrenorilor. Mihai Iosif, poetul de pe banca giuleștenilor, versus Gică Hagi, simbolul fotbalului dobrogean, revenit pe banca echipe care l-a lansat în fotbalul mare, fie și datorită fuziunii dintre Viitorul și Farul.

ADVERTISEMENT

În precedentele partide disputate la nivelul primei divizii din România, Rapid, fără să impresioneze prin joc, a strălucit datorită impulsului de afectivitate arătat de suporterii vișinii. Ambele echipe sunt neînvinse și ambele sunt încă în căutarea unei formule de joc care să le redea strălucirea de altă dată.

Am fi tentați să aspirăm la un fotbal spectaculos și exact pe asta ne vom baza. Până la urmă sunt două echipe care au lipsit atât de mult iubitorilor de fotbal din țara noastră încât nu trebuie să ne cramponăm în statistici. Nu de data aceasta. Rapid a arătat că știe să gestioneze perfect situația în acest început de sezon.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, strategul Gică Hagi abia aștepta un meci în care să fie pus la încercare, să găsească cheia obținerii unui succes în fața unui oponent pe cât de rutinat, pe atât de entuziast. Vom paria în consecință, mergând pe dorința ambelor echipe de a continua parcursul bună din primele jocuri și mizăm pe „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,80 la Get’s Bet.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Shamrock Rovers – Saint Patrick ne aduce o cotă de 1,83 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:00, din campionatul Irlandei, dintre Shamrock și Saint Patricks, aici puteți opta pe o mulțime de variante multi-gol, dar nu exagerați. Mai degrabă vă invităm la alegeri reținute în ceea ce privește reușitele.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim de vreo diferență de valoare de vreme ce Shamrock și Saint Patricks împart prima poziție a clasamentului, despărțite, deocamdată, doar de golaveraj. Și chiar dacă, în general, campionatul Irlandei este unul extrem de ofertant în ceea ce privește numărul de goluri, de această dată mergem pe ceea ce știm că se întâmplă de obicei într-un derby.

Ne așteptăm la un joc dârz din partea ambelor oponente, dar cu destul de puține reușite pe tabela de marcaj. Mizăm pe statutul de gazdă a celor de la Shamrock și credem că nu va pierde acest joc, dar nici nu-l va câștiga, dacă va fi cazul, prea ușor. Mergem cu încredere, pe ”1X și sub 2,5”, pont ce are o cotă de 1,74 la  Get’s Bet.

329 de lei câștigați cu biletul zilei din 30 iulie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de vineri, 30 iulie 2021, Rapid București – Farul Constanța, respectiv Shamrock Rovers – Saint Patricks, ne aduc o cotă totală de 3,29 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, convinși fiind că în ambele cazuri am ales opțiunile norocoase.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT