Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 decembrie 2021. Meciurile din Spania ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de vineri, 31 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din primele două ligi ale Spaniei.
30.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 31 decembrie 2021 Meciurile din Spania ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de vineri, 31 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din primele două ligi ale Spaniei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Segunda Division și La Liga, în care sunt implicate formații cu aspirații înalte. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,15 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Real Oviedo – Ponferradina, din etapa a 22-a din liga a doua spaniolă, care va începe la ora 15:00. Formația lui Alex Pașcanu și Paul Anton visează cu ochii deschiși la o promovare istorică.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Valencia – Espanyol Barcelona, din runda a 19-a din La Liga, care are startul la ora 17:15. ”Liliecii” sunt pe o pantă ascendentă și sunt cu gândul la un loc de cupe europene.

Cotă de 1,54 de la Oviedo – Ponferradina pentru biletul zilei

La jumătatea sezonului din Segunda Division, Ponferradina este marea surpriză ocupând un neașteptat loc 4, la doua două puncte în spatele celor de la Eibar, aflați pe poziția secundă care asigură promovarea directă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În schimb, Real Oviedo este campioana remizelor, înregistrând nu mai puțin de 11 rezultate de egalitate în actuala stagiune, cinci dintre acestea pe teren propriu. Trupa lui Jose Angel Ziganda a fost salvată de multe ori de atacantul Borja Baston, al treilea marcator din Segunda, cu 11 reușite.

De partea cealaltă, tehnicianul Bolo a schimbat fața Ponferradinei în acest sezon, echipa fiind mult mai compactă și agresivă în sens pozitiv. La acest meci vom miza pe varianta ”x2”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,54.

ADVERTISEMENT

Cornerele de la Valencia – Espanyol aduc o cotă de 2,05

Valencia – Espanyol este ultimul meci din La Liga în 2021, dar, paradoxal, el deschide și prima etapă care se va desfășura în 2022, deoarece restul întâlnirilor sunt programate pe 2 și 3 ianuarie.

Pe Mestalla, ”liliecii” vor încerca să-și adjudece cele trei puncte și să urce spre locurile de Europa şi pot face acest lucru chiar dacă au câteva absenţe, cea mai importantă fiind cea a brazilianului Gabriel Paulista.

ADVERTISEMENT

Valencia e în formă, nu a mai pierdut de şase partide iar acasă a cedat doar în faţa lui Real Madrid, iar Espanyol este una dintre cele mai slabe echipe afară, doar trei remize din nouă ieşiri. La acest joc am ales pronosticul ”peste 4,5 cornere în prima repriză”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 315 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,54 pentru pronosticul ”x2” în meciul Real Oviedo – Ponferradina și o cotă de 2,05 pentru ”peste 4,5 cornere în prima repriză” la FC Valencia – Espanyol Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,15. Numai bună pentru un câștig de 315 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT